Product was successfully added to your shopping cart.

blackPack ESY velikost M z nalagalno vrečo za vodo AQUA Set

Hiter pregled

Modularna vreča s peskom ali vodo v treh različnih velikostih. Teža se dobavlja ločeno (pesek, jeklene kroglice), priložene vrečke za nalaganje pa lahko uporabite za izdelavo lastnega popolnega blackPacka. V paketu je vključen spletni tečaj usposabljanja s kratkimi videoposnetki, načrti treningov in celotni vodeni treningi!


Tri razpoložljive velikosti omogočajo različne možnosti treninga. Za odličen oprijem skrbijo številne gumirane zanke. Notranje vreče je enostavno polniti. Navadne nalagalne vreče se polnijo s peskom ali jeklenimi kroglicami, Set AQUA pa vsebuje nakladalno vrečo za vodo, zaradi česar je že tako nestabilen trening še bolj zahteven. Robustna izdelava z visokokakovostnim tekstilom, zadrgo in dodatnim zapenjanjem na ježke zagotavlja varno rokovanje in optimalno vadbo.


Tri različne velikosti blackPack ESY ponujajo različne metode uporabe. Majhen ESY S je idealen za vaje z eno roko, kot so “snatchi”, medtem ko ESY M ponuja najboljši kompromis med priročnostjo in največjo težo. ESY L je največja različica in ponuja največji izziv z vadbeno težo do 30 kg.


BlackPack ESY se skozi veliko odprtino na vrhu napolni z nakladalnimi vrečami, ki vsebujejo polnilni material (pesek, voda, železne kroglice). Odprtina je zaprta z zapenjalnim trakom in spodnjo zadrgo. Zahvaljujoč notranjim šivom ostaja površina ESY zelo gladka, kar poveča udobje vadbe, zlasti med vajami, ko vreča sloni na rokah ali ramenih. Zagotovljeno je, da so ročaji s certifikatom REACH prijazni do kože, ESY pa lahko primete tudi za tekstilno zunanjo lupino.

Zaloga: Ni na zalogi

brez DDV: 135,03 € z DDV: 164,74 €