Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški taktični hidracijski sistem kapacitete 3 litri KARRIMOR Special Forces olivna barva

Hiter pregled

Vojaški taktični sistem s hidracijskim mehom kapacitete 3 litri KARRIMOR Special Forces je lahek in vsestranski. Možno ga je uporabljati kot samostojno enoto, kot neodvisen nahrbtnik, saj ima integrirane nastavljive naramnice. Hidracijski taktični sistem lahko nameščate na drugo bojno opremo, kot je bojni telovnik, nahrbnik. V tem primeru se naramnice diskretno zložijo v notranjost sistema. Vojaški taktični sistem s hidracijskim mehom kapacitete 3 litri KARRIMOR Special Forces je PLCE kompatibilen.


Dostop do meha je enostaven z dveh strani, tako da je polnjenje meha z vodo, vzdrževanje in čiščenje preprosto in hitro. Vojaški taktični sistem s hidracijskim mehom kapacitete 3 litri KARRIMOR Special Forces je oblikovan in izdelan po vojaških standardih Britanskega ministrstva za obrambo.


V vojaški taktični sistem je vstavljen meh Source WXP 3L s cevnim sistemom dvotočkovnega priklopa, katerega proizvaja priznano podjetje Source. S tem je zagotovljena popolna kakovost, trpežnosti in vse funkcionalnosti za doseganje maksimalnih zahtev in potreb za opremljenost vojaka 21stega stoletja.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 57,34 € z DDV: 69,95 €