Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 60-100 PLCE KARRIMOR SF multicam barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik Sabre 60-100, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je učinkovit 100 litrski nahrbtnik, katerega volumen lahko prilagajate s kompresijskimi trakovi v razponu od 60 do 100 litrov. Vojaški nahrbtnik Sabre 60-100 je zelo cenjen med zahtevnimi uporabniki zaradi svoje raznolike možnosti uporabe. Vojaški nahrbtnik Sabre 60-100 vključuje hrbtni sistem SA (Size Adjustable), kateri omogoča prilagoditve na hrbtišču tudi med hojo in premikanjem, s čimer se zmanjša utrujenost in obremenjenost mišic.


Sabre 60-100 ima razdeljivi glavni shranjevalni predel ter spodnjo vstopno zadrgo, katera omogoča preprost dostop do opreme, shranjene na dnu nahrbtnika. Na vojaški nahrbnik Sabre 60-100 je možno namestiti dodatna odstranljiva 10 litrska PLCE žepa. S tem se kapaciteta nahrbtnika poveča na 120 litrov. Na stranico je možno namestiti tudi 3 litrski hidracijski sistem PLCE. Vojaški nahrbtnik Sabre 60-100 je izdelan iz sodobne lahke tkanine, katera ima manjšo težo, hkrati pa zagotavlja visoko tpežnost ter dolgoletno rabo v ekstremnih pogojih.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 319,63 € z DDV: 389,95 €