Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaška torbica PREDATOR LARGE UTILITY POUCH QR-MODULAR KARRIMOR SF multicam barva

Hiter pregled

The Karrimor SF Predator Large Utility Pouch is designed to securely carry larger items including Minimi hard and soft ammunition boxes, the Predator Large Utility Pouch with QR-Modular also allows additional modular items to be attached to the front.


The opening is secured with a zip to ensure items can be carried with a good degree of confidence.


The QR-Modular system allows the pouch to be attached easily to standard modular systems as well as being quickly removable if required.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 22,91 € z DDV: 27,95 €