Steiner Safari Ultrasharp 8x25 je vrhunski daljnogled z 8-kratno povečavo in premerom leč 25 mm. Idealen za opazovanje narave, ptic. Odporen na vodo in meglo, z izjemno svetlobno prepustnostjo. Pridobite vrhunsko kakovost in jasnost slike s tem kompaktnim

Steiner Safari Ultrasharp 8x25 daljnogled

Steiner Wildlife 8x24 daljnogled - vrhunski in kompakten daljnogled za natančno opazovanje narave in divjih živali. Optična zmogljivost, vzdržljivost in udobje za profesionalne in rekreativne uporabnike.

Steiner Wildlife 8x24 daljnogled

Steiner Navigator 7x50 daljnogled

Steiner Navigator 7x50 daljnogled je vrhunski pripomoček za vse navtične entuziaste. Zasnovan je z mislijo na izjemno kakovost in vzdržljivost, ki jo potrebujete na morju. S 7-kratno povečavo in 50-milimetrskim objektivom boste lahko opazovali daljne objekte jasno in podrobno, tudi v zahtevnih vremenskih razmerah.

Navigator 7x50 odlikujejo odlična optična zmogljivost in izjemna svetlobna prepustnost, ki zagotavljata izjemno svetle in ostre slike tudi ob zmanjšani svetlobi. Stabiliziran kompas vam omogoča enostavno orientacijo na morju, medtem ko je umerjanje razdalje izvedeno na vseh 1000 metrov, tako da boste lahko natančno ocenili oddaljenost predmetov.

S kompaktno in ergonomsko obliko je daljnogled Navigator 7x50 enostaven za uporabo tudi v zahtevnih pogojih. Odporen je na vodo in meglo, kar zagotavlja izjemno zanesljivost na morju. Poleg tega je opremljen z gumiranim ohišjem, ki nudi odličen oprijem tudi v mokrih ali drsečih pogojih.

Steiner Navigator 7x50 daljnogled je odlična naložba za vse, ki uživate v navtičnih dejavnostih. Pridobite izjemno kakovost, neprimerljivo vzdržljivost in vrhunsko zmogljivost, ki vam bo omogočila popolno izkušnjo na morju. Ne čakajte več, osvojite svoje morske avanture s Steiner Navigator 7x50 zdaj!

Hitra dostava v roku do 7 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

518,54 € 425,03 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
2342

Profesionalni morski dvogledi, ustvarjeni za navdušence nad vodnimi športi. Trpežni in enostavni za uporabo. Uporablja optiko visokega kontrasta, kar zagotavlja visoko kakovostno sliko. Vse leče in prizme so izdelane natančno in posebej prevlečene.

Dvogledi so napolnjeni z dušikom, kar preprečuje rosenje in kondenzacijo znotraj dvogledov. Steinerjeva tehnologija Sports-Auto-Focus pa zagotavlja ostro sliko od 20 m do neskončnosti.

Da bi uporaba dvogledov bila udobna, izdelek uporablja lupine opremljene z dvema nastavitvenima možnostma - klasično in posebno za uporabnike z očali. Izdelane so iz mehkega, prožnega in koži prijaznega silikona. Dvogledi so opremljeni z neoprenskim trakom, pritrjenim s Steinerjevo tehnologijo ClicLoc. Njegova uporaba omogoča trdno pritrjevanje in omogoča odstranitev dvogledov v samo nekaj sekundah.

Izjemna vzdržljivost opreme je zagotovljena z uporabo Makrolona v konstrukciji. Poleg tega je telo prekrito z visokokakovostnim gumiranim premazom NBR-Longlife, ki dodatno ščiti dvogled pred neugodnimi zunanjimi vplivi in zagotavlja trdno oprijem. Izdelek je opremljen s plavajočimi prizmami, ki so pritrjene na trpežen, prožen silikonski material, ki ščiti notranje optične komponente.

Tehnične specifikacije:

Barva: mornarsko modra
Povečava: 7x
Premer leče: 50 mm
Premer izhodne zenice: 7,14 mm
Vidno polje na 1000 m: 128 m
Svetlost: 51,02
Vodoodpornost: da, do 5 m
Temperaturno območje: -20°C do 70°C
Svilnost v mraku: 18,7
Dimenzije: 140 x 208 x 70 mm
Teža: 1040 g
Proizvajalec: Steiner Optik, Nemčija

Steiner Navigator 7x50 daljnogled - vrhunska kakovost in zmogljivost. Optika 7x50, vgrajen kompas, vodotesen dizajn. Idealen za naravo, lov, jadranje in vojaške operacije. Nakupite ga zdaj na opremljen.si!

Steiner Navigator 7x50 daljnogled, vrhunski pripomoček za vsakega avanturista in ljubitelja narave

Steiner Navigator 7x50 daljnogled je izjemen in visoko zmogljiv pripomoček, ki bo povečal vašo izkušnjo opazovanja narave in vam omogočil natančno določanje razdalje ter smeri. Zasnovan in razvit s strani priznanega proizvajalca Steiner, ta daljnogled zagotavlja vrhunsko kakovost, vzdržljivost in zanesljivost.

Ena izmed glavnih prednosti daljnogleda Steiner Navigator 7x50 je visoko kakovostna optika. S povečavo 7x in premerom objektiva 50 mm boste imeli jasen in svetel pogled na predmete na dolge razdalje. Opremljen s sistemom visokokontrastne optike, boste lahko opazovali tudi v slabših svetlobnih pogojih, kot je mrak ali zora. Ta odlična sposobnost nočnega gledanja, omogoča prepoznavanje objektov in še več, kar pripomore k povečanju vaše varnosti in užitka pri aktivnostih na prostem.

Zaščita je še ena izmed pomembnih lastnosti daljnogleda Steiner Navigator 7x50. Opremljen s tehnologijo Steiner Sports-Auto-Focus, se daljnogled samodejno prilagodi vašemu vidu, tako da ni potrebe po nastavljanju leč. To vam zagotavlja oster in jasen pogled brez nepotrebnega zapravljanja časa. Poleg tega je daljnogled tudi vodotesen, kar pomeni, da bo preživel tudi najbolj zahtevne vremenske razmere. Ne glede na to, ali ste na morju, v dežju ali snegu, boste lahko brez skrbi nadaljevali z opazovanjem in raziskovanjem.

Steiner Navigator 7x50 daljnogled je izjemno priljubljen med številnimi skupinami ljudi. Športniki in ljubitelji narave ga pogosto uporabljajo med pohodi, lovom, ribolovom, jadranjem, potovanji ali celo na vojaških operacijah. Ta daljnogled je zelo cenjen tudi med profesionalnimi mornarji in vojaškimi enotami, saj zagotavlja jasen pogled na dolge razdalje, tudi v najzahtevnejših pogojih.

Primer iz prakse, ki kaže na izjemno kakovost in zmogljivosti daljnogleda Steiner Navigator 7x50, je uporaba med jadralnimi regatami. Med jadralskimi tekmovanji je natančno določanje položaja nasprotnikov ključnega pomena za doseganje zmage. Ta daljnogled omogoča jasen pregled nad tekmovalci na dolge razdalje, kar ladjam omogoča boljše načrtovanje in strategijo. Za profesionalne jadralce je to nepogrešljivo orodje, ki jim pomaga doseči vrhunske rezultate.

Poleg športnikov in ljubiteljev narave, je Steiner Navigator 7x50 daljnogled v veliko pomoč tudi v vojaške namene. Specialne enote po vsem svetu uporabljajo ta daljnogled zaradi njegove zanesljivosti, vzdržljivosti in zmogljivosti. Natančno določanje razdalje in določanje smeri sta ključni značilnosti za uspešno izvedbo misij in operacij. Steiner Navigator 7x50 daljnogled zagotavlja vojakom najvišjo raven zmogljivosti in varnosti.

Kot vidite, Steiner Navigator 7x50 daljnogled ponuja številne prednosti, ki ga postavljajo na vrh svojega razreda. Njegova visoko kakovostna optika, zaščita pred vremenskimi razmerami in priljubljenost med številnimi skupinami uporabnikov so le nekatere izmed funkcij, ki zagotavljajo njegovo izjemno uporabnost. Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, športnik ali vojaški profesionalec, bo ta daljnogled izpolnil vaša pričakovanja.

Ko se odločite za nakup Steiner Navigator 7x50 daljnogleda, se odločate za vrhunsko kakovost, izjemno zmogljivost in zanesljivost. Ta dolgotrajna investicija vam bo prinesla vrhunske rezultate in nepozabne izkušnje pri opazovanju narave ali izvajanju športnih aktivnosti. Ne odlašajte in izkoristite priložnost za nakup tega odličnega daljnogleda že danes!

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje daljnogleda Steiner Navigator 7x50:

1. Zaščita pred prahom: Vedno shranjujte daljnogled v priloženi torbici ali etuiju, da ga zaščitite pred prahom in umazanijo.

2. Čiščenje leč: Pred uporabo daljnogleda preverite, ali so leče čiste. Če so umazane, jih očistite s krpo iz mikrovlaken ali s posebno čistilno tekočino za optične leče. Ne uporabljajte praskajočih materialov ali kemikalij, saj lahko poškodujejo leče.

3. Zaščita pred vodo: Daljnogled Steiner Navigator 7x50 je vodoodporen, vendar je priporočljivo, da ga po uporabi obrišete, če je bil izpostavljen vlagi ali dežju. Posušite ga s čisto krpo, da preprečite poškodbe zaradi vodnih madežev.

4. Preprečevanje poškodb: Pazite, da daljnogled ne pade ali ne pride v stik s trdimi površinami, saj lahko to povzroči poškodbo leč ali drugih delov.

5. Nastavitev dioptrije: Daljnogled Steiner Navigator 7x50 ima nastavljivo dioptrijo, da se prilagodi vašemu vidu. Pred uporabo preverite, ali je dioptrija pravilno nastavljena, da zagotovite najboljšo kakovost slike.

6. Shranjevanje: Ko daljnogleda ne uporabljate dlje časa, ga shranjujte na suhem mestu, proč od neposredne sončne svetlobe in ekstremnih temperatur. To bo podaljšalo življenjsko dobo daljnogleda.

7. Servisiranje: Občasno daljnogled pregledajte in preverite, ali so vsi deli še vedno trdni in delujoči. Če opazite kakršne koli težave ali poškodbe, se posvetujte s pooblaščenim servisom ali proizvajalcem.

Upoštevajte ta navodila za nego in vzdrževanje daljnogleda Steiner Navigator 7x50, da boste lahko uživali v vrhunski optiki in jasnih pogledih skozi daljnogled.

Priporočeni izdelki