Vojaška maskirna barva v stik tulcu volumna 60 gramov z dvobarvno kombinacijo kreme Rjava / Zelena (NATO approved: NSN-6850-99-371-1878)

Vojaška maskirna barva v stik tulcu volumna 60 gramov z dvobarvno kombinacijo kreme Rjava / Zelena (NATO approved: NSN-6850-99-371-1878)

Vojaška maskirna barva v stik tulcu volumna 60 gramov z dvobarvno kombinacijo kreme Črna / Zelena (NATO approved: NSN-6850-99-371-1878)

Vojaška dvobarna maskirna barvna krema, priznanega britanskega proizvajalca BCB omogoča hiter in efektiven nanos maskirnih vzorcev brez potrebe po ogledalu. Vojaška maskirna krema se nanaša na obraz, roke, vrat ter na področje izza ušes. Maskirna krema je IR odbijajoča (Krema zmanjša infrardeči podpis kožne površine, kar naredi vojaka manj opaznega tudi za infrardeče senzorje). Odporna je na dež ter potenje. BCB vojaška maskirna krema vlaži kožo ter nudi visok sončni zaščitni faktor 68. Koža je tako zaščitena pred ultravijoličnimi žarki in pred sončnimi opeklinami. Maskirna krema je pakirana v stik tulcu in je zato nanos lažji, brez da bi bilo z rokami potrebno posegati v kremo. BCB vojaška maskirna krema je NATO odobrena (NSN-6850-99-371-1878) ter je v celoti skladna z EU regulative 1272/2009. Nanos kreme se odstrani s toplo vodo in milom.
6,95 € 5,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
CL1480BBX

Dimenzije: 9,5 x 3,5 cm

Barva: črna/zelena

Teža: 60 g

 

Značilnosti:

- Vojaška dvobarna maskirna barvna krema, priznanega britanskega proizvajalca BCB omogoča hiter in efektiven nanos maskirnih vzorcev brez potrebe po ogledalu.

- Vojaška maskirna krema se nanaša na obraz, roke, vrat ter na področje izza ušes.

- Vojaška maskirna krema je IR odbijajoča (Krema zmanjša infrardeči podpis kožne površine, kar naredi vojaka manj opaznega tudi za infrardeče senzorje).

- Odporna je na dež ter potenje. BCB vojaška maskirna krema vlaži kožo ter nudi visok sončni zaščitni faktor 68. Koža je tako zaščitena pred ultravijoličnimi žarki in pred sončnimi opeklinami.

- Vojaška maskirna krema je pakirana v stik tulcu in je zato nanos lažji, brez da bi bilo z rokami potrebno posegati v kremo.

- BCB vojaška maskirna krema je NATO odobrena (NSN-6850-99-371-1878) ter je v celoti skladna z EU regulative 1272/2009.

- Nanos kreme se odstrani s toplo vodo in milom.

 

Sestavine:

-          Ricinus Communis (Ricinusovo olje)

-          Oleyl Alcohol (nenasičeni maščobni alcohol)

-          Cera Alba (Čebelji vosek)

-          Cera Microcristalina (Mikrokristalni voski so vrsta voska, ki se proizvaja z razmaščevanjem olja kot del procesa rafiniranja olja)

-          Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Vosek ščiti pred izgubo vode in se pridobiva iz listov brazilskega Karnauba drevesa, ki raste v divjini na severu Brazilije.)

-          Methylparaben (Metilparaben je ester hidroksibenzojske kisline. Je v obliki finega pudra, ki je brez vonja in okusa ter ne draži kože. Parabeni so med najstarejšimi kozmetičnimi konzervansi in se uporabljajo že več kot 90 let. Dandanes se uporabljajo po vsem svetu in so odobreni s strani zdravstvenih organizacij. V naravi se pojavljajo v nekaterih sadežih in zelenjavi, kot sta npr. čaj in borovnice. Metilparaben se uporablja, ker zavira razvoj bakterij, glivic in plesni. Parabeni so dokazano najbolj milo konzervirno sredstvo; bili so predmet številnih študij, ki so to tudi potrdile.)

-          Barvni pigment CI 77491 (Železov oksid mineralnega izvora. Je rdeče obarvano kozmetično barvilo in UV filter)

-          Barvni pigment CI 77499 (Železov oksid mineralnega izvora. Je črno obarvano kozmetično barvilo in UV filter)

-          Barvni pigment CI 77492 (Železov oksid mineralnega izvora. Je rumeno obarvano kozmetično barvilo in UV filter)

-          Barvni pigment CI 77288 (železov kromov oksid. Je zeleno obarvano kozmetično barvilo in UV filter)

 

Vojaška dvobarvna maskirna krema v stiku Črna - Zelena BCB International, BCB Adventure, B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Priporočeni izdelki