Vojaška torba za diskretni transport nahrbnikov BIG BAG CARRIER KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, vojaška trgovina, trgovina z vojaško opremo

Vojaška torba za diskretni transport vojaških nahrbtnikov BIG BAG CARRIER KARRIMOR SF coyote barva

Vrhunska taktična transportna torba Musette s snemljivimi naramnicami. Trpežna, udobna, vsestranska. Primerna za vojaško in vsakodnevno uporabo. Nakup na Opremljen.si.

Taktična transportna torba musette olivna barva

Vojaška torba za diskretni transport vojaških nahrbtnikov BIG BAG CARRIER KARRIMOR SF črna barva

The big bag carrier is designed to act as a rain cover for larger rucsacs as well as cover the whole pack for air transport where loose straps may become caught in machinery. When not in use the big bag carrier rolls up into itself for easy storage. With rip-stop material and strong padded shoulder strap the big bag carrier is versatile and durable.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

63,95 € 52,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M3017

Dimensions:

Height: 54cm

Width: 77cm

Depth: 32cm.

Weight: 740g

 

Materijal glavne tkanine: KS60-RS

Tkanina KS60-RS je 600 Denier najlon tkanina zaščitena s silikonsko / PU elastomerno prevleko, katera zagotavlja odlično odpornost na trganje in odrgnine. Tkanina je zaščitena z obstojnim flurocarbon vodoodbojnim materialom (DWR - Durable Water Repellent ). Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.

 

Features:

● Waterproof rip-stop material

● Reinforced construction

● Draw cord for rain cover use

● Carry handle

● Removable shoulder strap

● Rolls up on itself

● YKK zips

Priporočeni izdelki