Vračilo artiklov

B33, Bogomir Jalovec s.p.
Župeča vas 50
8263 Cerklje ob Krki

Telefon: 040 / 786 356
www.opremljen.si
www.b33-army-shop.si


Pomembnejši napotki za vračilo artiklov:

Ko vračate artikle prodajalcu (B33 Combat training systems & Army shop for professionals morate) priložiti obrazec za odstop od pogodbe (vsi obrazci so priloženi v papirni obliki v paketu in vam jih ni potrebno tiskati). Priložite tudi kopijo računa. 

Naslov za posredovanje (pošiljanje) artiklov prodajalcu je:

B33, Bogomir Jalovec s.p.
Župeča vas 50
8263 Cerklje ob Krki

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno B33 Combat training systems & Army shop for professionals embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo.

Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

 

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine):

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

 

Spodaj prilagamo obrazce, kateri so priloženi  v papirni obliki v paketu in vam jih ni potrebno tiskati.

 

Pomembnejši napotki v primeru vračila artiklov:

 v papirni obliki v paketu in vam jih ni potrebno tiskati

B33 obrazec za vračilo artika zaradi zamenjave velikosti

B33 obrazec za vračilo artika zaradi zamenjave velikosti

B33 obrazec za vračilo artika za uveljavljanje stvarne napake

B33 obrazec za vračilo artika za uveljavljanje stvarne napake

 

B33 obrazec za vračilo v 14 dneh

B33 obrazec za vračilo v 14 dneh