Umarex Elite Force EF712 mačeta

Umarex Elite Force EF712 mačeta

Iščete vrhunsko vojaško profesionalno sekiro z jeklenim rezilom in najlonskim ročajem? Ta visokokakovostna sekira dolžine 228 mm je idealna za bivanje na terenu, kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Zagotavlja izjemno natančnost, moč in vzdržljivost

Vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visoko kakovostnim najlonskim ročajem dolžina 228 mm

Walther Mach Tac2 mačeta

Samo en pogled je dovolj in že veš, da Walther MachTac mačete pomenijo resen posel. Vsi trije modeli imajo velika rezila, ki lahko zlahka režejo skozi skoraj vse. Poleg tega je robustno jeklo 440A enostavno ponovno nabrušljivo - idealno za robustno uporabo. Ročaji so prav tako zasnovani za težko uporabo. Pri MachTac 1 in MachTac 2 so izdelani iz nezdrsnega polimera s TPR vstavki. Ročaj MachTac 3, namenjen za uporabo z dvema rokama, dodatno ima gumijasto prevleko. Vsi modeli prihajajo s praktičnim najlon etuijem z zankami za pas.

Hitra dostava v roku od 7 do 10 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

63,95 € 63,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5.0722

Mačeta z dolžino rezila 380 mm, izdelana iz nerjavečega jekla 440 - manj občutljiva na korozijo in zelo enostavna za brušenje.

Rezilo, katerega oblika je navdahnjena z noži tipa kukri iz Nepala, ima odprto konstrukcijo, kar je omogočilo zmanjšanje teže machete (0,6 kg) - to je zelo pomembno med daljšo uporabo.

Konturiran ročaj je izdelan iz črnega polimera ABS - tako da macheta ne bo drsela, ko imate mokre roke.

Konturiran najlon etui ima zanko za pas, da ga lahko nosite na pasu.

Tehnične specifikacije
Model: Walther MACH TAC2
Rezilo: kukri
Nerjaveče jeklo: 440
Skupna dolžina: 530 mm
Dolžina rezila: 380 mm
Debelina rezila: 4,5 mm
Teža machete: 600 g
Teža etuija: 150 g
Proizvajalec: Walther & Umarex, Nemčija

walther