Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nosilni nahrbtnik za težko opremo LOKI KARRIMOR SF črna barva

Hiter pregled

Vojaški nosilni nahrbtnik LOKI, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske in je namenjen za prenašanje različne vojaške tehnične opreme katero ni možno vstaviti v klasični nahrbtnik. Dizajn vojaškega nosilnega nahrbtnika LOKI omogoča nošenje opreme kot so škatle s strelivom ter zaboji z opremo. Nosilni nahrbtnik ima odprte stranice, zato lahko opremo nosite shranjeno v nahrbniku bodisi v vertikalnem bodisi v horizontalnem položaju. Oprema se na nosilni nahrbtnik LOKI pritdi z integriranimi trakovi z zaponkami.


Vojaški nosilni nahrbtnik LOKI se lahko nosi skupaj z neprebojnim jopičem ali brez. Njegova izjemnost je v prilagodljivem odprtem prostoru za shranjevanje opreme. Na nahrbtnik se lahko preko MOLLE sistema nameščajo dodatni žepi, torbice. MOLLE sistem trakovi so integrirani na frontalni strani, kakor tudi na notranji strani nahrbtnika. Ima prilagodljiv ter snemljiv bočni pas. Vključuje hrbtni sistem SA (Size Adjustable), kateri omogoča prilagoditve na hrbtišču tudi med hojo in premikanjem, s čimer se zmanjša utrujenost in obremenjenost mišic. Spremembe hrbtne dolžine se prav tako nastavljajo z naravnavanjem hrbtnega sistema SA.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 208,16 € z DDV: 253,95 €