Product was successfully added to your shopping cart.

Stranski vojaški torbi za vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF (par) olivna barva

Hiter pregled

Designed to be compatible with military issue PLCE equipment. The side pockets attach to Sabre & Predator rucsacs and other equipment such as vests to add storage capacity. The side pockets fit the Sabre 45, 75, 60-100 and 80-130 Litre models as well as the Predator Patrol 45, Predator Tecmac 50 & Predator 80-130.


The side pockets may also be used with the PLCE yoke (M042) forming a 25 litre day sack.- Supplied in pairs.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 50,78 € z DDV: 61,95 €