Ohranite svojo obutev brezhibno in dolgo obstojno s Aku pršilom za nego obutve Eko. Zaščitite jo pred vodo, umazanijo in madeži ter ji povrnite sijaj. Enostavna uporaba, naravna formula brez škodljivih kemikalij. Poskrbite za trajno lepo in suho obutev.

AKU pršilo za nego obutve EKO 100 ml

Hadwao Nano impregnacijski sprej za tekstil 500 ml

Hadwao Nano Textil Waterproofer je visoko učinkovit impregnacijski sprej za vodoodbojno zaščito tekstilnih materialov. S posebno nano formulo zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vlago in umazanijo, ne da bi pri tem spremenil videz ali teksturo tkanine. Sprej je enostaven za uporabo in primeren za uporabo na oblačilih, obutvi, nahrbtnikih in drugih tekstilnih izdelkih. Zaščitite svoje najljubše kose pred neprijetnimi presenečenji v vseh vremenskih pogojih. Nakupujte zdaj in ohranite svoje tekstilne izdelke dlje časa v odličnem stanju.

Hitra dostava v roku od cca 7 do 9 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

19,95 € 16,35 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1000101

Vodoodbojen nanotekstil ščiti tekstilne izdelke pred dežjem in povečuje trajnost materiala. Majhna velikost delcev omogoča, da prodrejo globoko v material. Ta ukrep zagotavlja močne lastnosti vodoodbojnosti, brez negativnega vpliva na okolje ali ljudi.

Izdelek je dodatno obogaten z nanodelci srebra, ki preprečujejo rast plesni, pršic in plesni.

Inovativna formulacija premaza zagotavlja:
- odboj vode in umazanije,
- paroprepustnost,
- brezbarvnost,
- zmanjšanje rasti mikroorganizmov (vsebnost nano srebrnih delcev).

Primeri uporabe:
- usnje,
- tekstil,
- obutev,
- šotore,
- oblačila,
- avtomobilske sedeže.

Namembnost uporabe:
Pred začetkom nanašanja premaza temeljito odstranite vso umazanijo s površine, ki jo želite zaščititi. Boljše kot bo to opravljeno, močnejša bo vezava nanodelcev na površino in delovanje sredstva bo bolj trajno in učinkovito. Razpršite čist, suh material, nato za boljši učinek priporočamo, da premaz razmažete po materialu s dlani. Najbolj vzdržljiv učinek se doseže po 72 urah. Rok uporabnosti: 04.2026

Tehnični podatki:
- Obstojnost: približno 4-5 pranj
- Poraba izdelka: 30-100 ml/m2
- Kapaciteta: 500 ml
- Proizvajalec: Hadwao, Poljska