O nas

Kdo se opremlja pri nas, kaj smo, kaj nudimo in kaj nam je pomembno

V B33 Tactical s spletno stranjo www.opremljen.si opremljamo profesionalce iz vrst vojske, policije, varnostnega sektorja, reševalce in first responderje ter outdoor entuzijaste.

Skratka vse, ki za svoje delo in aktivnosti potrebujejo ter cenijo vrhunsko, kvalitetno in preizkušeno opremo za najzahtevnejše terene in situacije, pa najsi gre za sproščene ‘outdoor’ aktivnostih v gozdovih, planinah, urbanih okoljih ali pa za zahtevna varnostna ter ‘First respond’ udejstvovanja in intervencije.

Opremljamo vas za krizne situacije, vse od opreme za povečanje možnosti preživetja naravnih katastrof, pa do opreme za udejstvovanja ob zaostrenih varnostnih in vojnih razmerah.

Sodelujemo na javnih razpisih ministrstva za obrambo, ministrstva za notranje zadeve ter ostalih naročnikih.

Prednost B33 Tactical je, da nismo prodajno vsilni. Pri nas ne prodajamo, pri nas ljudje kupujejo!

V B33 Tactical NE verjamemo v plačane oglase, ker verjamemo in sledimo staremu pregovoru 'Dober glas seže v deveto vas'. 

Stranke nam zaupajo, ker vedo da bomo z njimi tudi po nakupu ter so navdušene nad kvaliteto opreme, ki jim zagotavlja varno in udobno udejstvovanje ter jim omogoča 100% osredotočenost na njihove aktivnosti, ob 100% zaupanju v opremo.

V največje zadovoljstvo nam je zadovoljni uporabnik opreme, katerega smo opremili.

Izjemno smo veseli, ko zadovoljni uporabniki delijo svoje izkušnje in občutke ob uporabi naše opreme ter svoje prijatelje, znance, sodelavce seznanjajo z rešitvami, ki jih nudimo v B33 Tactical spletni trgovini na www.opremljen.si

Z našo opremo opremljene profesionalce in outdoor entuzijaste s skrbnostjo spremljamo tudi po nakupu ter jim skupaj s proizvajalci opreme nudimo maksimalno podporo, nasvete kako optimalno uporabljati opremo, kakor tudi hitro reševanje reklamacij v kolikor bi do njih prišlo. 

Naš slogan se glasi: Odličnost je naš standard!

Si opremljen/a? Opremi se na www.opremljen.si

Kaj je naša vizija

Vizija podjetja B33 Tactical je opremiti profesionalce iz vrst vojske, policije ter security in first responder intervente, kakor tudi outdoor entuzijaste z vrhunsko opremo, ki zagotavlja učinkovito in varno udejstvovanje v zahtevnih okoljih in razmerah.

Specilizirani smo za:

- profesionalne vojaške nahrbtnike britanskega proizvajalca KARRIMOR SF

- Profesionalno taktično obutev italijanskega proizvajalca AKU TACTICAL

- TACTICAL FOODPACK liofilizirane obroke estonskega prozvajalca obrokov za specialne sile

Med proizvajalci opreme, ki jo nudimo bi izpostavili še profesionalno opremo finskega proizvajalca SAVOTTA ter opremo britanskega proizvajalca BCB International.

Vsa zgoraj omenjena oprema je razvita za udejstvovanja v najzahtevnejših situacijah s poudarkom na izjemni kvaliteti, trpežnosti, funkcionalnosti in udobju nošenja. Tactical foodpack liofilizirani obroki pokrivajo prehrambene potrebe za naporno fizično in psihično udejstvovanje s poudarkom na popolnoma naravnih sestavinah, okusu ter enostavnosti uporabe in priprave obroka podprte z inovativnimi rešitvami embalaže in pripomočkov.

Oprema, ki jo nudimo je primerna tako za krizne situacije bodisi varnostne, vojne ali naravne, kot tudi za sproščene outdoor aktivnosti v naravi.

Kdo smo, kdo so naši partnerji in kaj počnemo

Smo outdoor & survival entuzijasti

Energijo nam dajejo Tactical Foodpack obroki

Skrbimo za fizično pripravljenost s fitnes opremo Aerobis

Uživamo v 'Outdoor' aktivnostih ter vso opremo, ki jo prodajamo preizkusimo in testiramo 

Ter uživamo v družbi plemenitih konj Lipicancev v Kobilarni Hosta

Vabljeni, da se nam pridružite na terenskem jezdenjenju po Gorjancih. Za več info in rezervacijo pokličite 051/218 356 (Tomaž)

Lipizzaner

Podjetje B33 - opremljen.si, dobavlja opremo namenjeno taktičnemu usposabljanju profesionalnih enot iz vrst vojske, policije, organov pregona, privatnih varnostnih agencij ter opremo namenjeno outdoor aktivnostim.

Naši partnerji so Karrimor SF, Tactical Foodpack, BCB International, Savotta, AKU Tactical

Izjemnost, vrhunske storitve in oprema niso samo naš cilji - so standard podjetja B33. Vse kar počnemo odseva naše ključne vrednote človeške integritete in poštenosti. Smo proaktivni ter postavljamo potrebe ostalih pred svoje lastne. Sprejemamo izzive naših strank, s hrepenenjem po preseganju njihovih pričakovanj.

Podjetje B33, Bogomir Jalovec s.p. je pravni zastopnik in lastnik spletne trgovine www.opremljen.siSedež podjetja:

B33, Bogomir Jalovec s.p.
Župeča vas 50
8263 Cerklje ob Krki
Telefon: 059071254
www.opremljen.si