O nas

Opremljanje profesionalcev in outdoor entuziastov - Vrhunska oprema za zahtevne terene in situacije

V B33 Tactical | opremljen.si, smo specializirani za opremljanje outdoor entuziastov  in profesionalcev iz vojske, policije, varnostnega sektorja, reševalcev in first responderjev. Na naši spletni strani www.opremljen.si ponujamo vrhunsko, kvalitetno in preizkušeno opremo za najzahtevnejše terene in situacije.

Nudimo opremo za sproščene 'outdoor' aktivnosti v naravi, kot so pohodi v gozdovih, planinah in urbanih okoljih. Prav tako pa opremljamo za zahtevna varnostna in vojaška udejstvovanja ter intervencije.

Poleg tega smo tudi aktivni na javnih razpisih ministrstva za obrambo, ministrstva za notranje zadeve in ostalih naročnikov.

Naša prednost je v tem, da ne prodajamo na silo. Verjamemo in sledimo pregovoru 'Dober glas seže v deveto vas'. Naše stranke nam zaupajo, ker vedo, da bomo z njimi tudi po nakupu ter so navdušene nad kvaliteto opreme, ki jim zagotavlja varno in udobno udejstvovanje ter jim omogoča 100% osredotočenost na njihove aktivnosti.

Veseli nas, ko zadovoljni uporabniki delijo svoje izkušnje z našo opremo ter svoje prijatelje, znance in sodelavce seznanjajo z rešitvami, ki jih nudimo.

Skrbimo za naše stranke tudi po nakupu, saj jim skupaj s proizvajalci opreme nudimo maksimalno podporo, nasvete in hitro reševanje reklamacij v kolikor bi do njih prišlo.

Naš slogan je: Odličnost je naš standard! Ali si že opremljen/a? Obišči nas na www.opremljen.si.

Kaj je naša vizija

Pri B33 Tactical | opremljen.si, je naša vizija opremiti profesionalce iz vojske, policije, security sektorja ter first responderje, kot tudi navdušene outdoor entuzijaste, s vrhunsko opremo, ki zagotavlja učinkovito in varno udejstvovanje v zahtevnih okoljih in situacijah.

Specializirani smo za naslednje kategorije opreme:

- Profesionalni vojaški nahrbtniki britanskega proizvajalca KARRIMOR SF
- Taktična obutev italijanskega proizvajalca AKU TACTICAL
- Liofilizirani obroki TACTICAL FOODPACK estonskega proizvajalca, posebej zasnovani za specialne sile

Poleg tega ponujamo tudi visokokakovostno opremo finskega proizvajalca SAVOTTA in britanskega proizvajalca BCB International.

Vsa naša oprema je razvita, da izpolnjuje najvišje zahteve v najzahtevnejših situacijah. Poudarek je na izjemni kvaliteti, trpežnosti, funkcionalnosti in udobju nošenja. Liofilizirani obroki Tactical Foodpack pa zagotavljajo prehranske potrebe in so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin z okusno hrano ter enostavno pripravo z inovativno embalažo.

Naša oprema je primerna tako za krizne situacije - bodisi varnostne, vojne ali naravne - kot tudi za sproščene outdoor aktivnosti v naravi.

Opremite se s priznano in zanesljivo opremo, ki vam bo omogočila varnost, udobje in 100% osredotočenost na vaše aktivnosti. Obiščite nas na www.opremljen.si in odkrijte našo široko ponudbo.

Kdo smo, kdo so naši partnerji in kaj počnemo

Smo outdoor & survival entuzijasti

Energijo nam dajejo Tactical Foodpack obroki

Skrbimo za fizično pripravljenost s fitnes opremo Aerobis

Uživamo v 'Outdoor' aktivnostih ter vso opremo, ki jo prodajamo preizkusimo in testiramo 

Ter uživamo v družbi plemenitih konj Lipicancev 

Lipizzaner

Podjetje B33 Tactical | opremljen.si,  je specializirano za dobavo opreme namenjene taktičnemu usposabljanju profesionalnih enot iz vojske, policije, organov pregona, privatnih varnostnih agencij in tudi za outdoor aktivnosti.

Smo ponosni partnerji priznanih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Karrimor SF, Tactical Foodpack, BCB International, Savotta in AKU Tactical.

Naša vizija je zagotavljati izjemno kakovostne storitve in opremo, ki presegajo pričakovanja naših strank. Ključne vrednote našega podjetja so človeška integriteta, poštenost in proaktivnost. S svojim pristopom postavljamo potrebe naših strank pred lastne ter sprejemamo izzive, da presežemo njihova pričakovanja.

B33 - Opremljen.si je pravni zastopnik in lastnik spletne trgovine www.opremljen.si. Prepustite se našim vrhunskim izdelkom in storitvam ter obiščite našo spletno trgovino že danes.Sedež podjetja:

B33, Bogomir Jalovec s.p.
Župeča vas 50
8263 Cerklje ob Krki
Telefon: 059071254
www.opremljen.si