O nas

Kdo se opremlja pri nas, kaj smo, kaj nudimo in kaj nam je pomembno

Pri pohodu na dolge razdalje, udejstvovanjih in intervencijah obstaja nekaj opreme, za katero si želite da je kvalitetna, trpežna, udobna in zanesljiva. Oprema, katera je zanesljiva in bo zdržala velike obremenitve v najtežjih okoliščinah.

To so obutev, nahrbtnik ter hrana.

Navsezadnje, kaj je pohodništvo če ne hoja, nošenje in uživanje ob dobrem obroku nekje v naravi; kaj so intervencije, če ne hitro premikanje po težkem terenu, nošenje opreme, ki mora biti hitro pri roki ter potreba po čisti energiji za telesne in psihične obremenitve, tako v kriznih situacijah kot ob naravnih katastrofah, nesrečah in zaostrenih varnostnih in vojnih razmerah.

Prva izbira profesionalcev so AKU TACTICAL škornji, KARRIMOR SF nahrbtniki ter TACTICAL FOODPACK liofilizirani obroki.

V B33 Tactical s spletno stranjo www.opremljen.si opremljamo profesionalce iz vrst vojske, policije, varnostnega sektorja, reševalce in first responderje ter outdoor entuzijaste, skratka vse, ki za svoje delo in aktivnosti potrebujejo ter cenijo vrhunsko, kvalitetno in preizkušeno opremo za najzahtevnejše terene in situacije, pa najsi gre za sproščene ‘outdoor’ aktivnostih v gozdovih, planinah, urbanih okoljih ali pa za zahtevna varnostna ter ‘First respond’ udejstvovanja in intervencije, za krizne situacije, vse od varnega preživetja naravnih katastrof, pa vse do zaostrenih varnostnih in vojnih razmer.

Sodelujemo na javnih razpisih ministrstva za obrambo, ministrstva za notranje zadeve ter ostalih naročnikih.

Prednost B33 Tactical je, da nismo prodajno vsilni. Pri nas ne prodajamo, pri nas ljudje kupujejo.

Stranke nam zaupajo, ker vedo da bomo z njimi tudi po nakupu ter so navdušene nad kvaliteto opreme, ki jim zagotavlja varno in udobno udejstvovanje ter jim omogoča 100% osredotočenost na njihove aktivnosti, ob 100% zaupanju v opremo.

Naš slogan se glasi: Odličnost je naš standard!

Si opremljen/a? Opremi se na www.opremljen.si

Kdo smo, kdo so naši partnerji in kaj počnemo

Smo outdoor & survival entuzijasti

Energijo nam dajejo Tactical Foodpack obroki

Skrbimo za fizično pripravljenost s fitnes opremo Aerobis

Uživamo v 'Outdoor' aktivnostih ter vso opremo, ki jo prodajamo preizkusimo in testiramo 

Ter uživamo v družbi plemenitih konj Lipicancev v Kobilarni Hosta

Vabljeni, da se nam pridružite na terenskem jezdenjenju po Gorjancih. Za več info in rezervacijo pokličite 051/218 356 (Tomaž)

Lipizzaner

Podjetje B33 - opremljen.si, dobavlja opremo namenjeno taktičnemu usposabljanju profesionalnih enot iz vrst vojske, policije, organov pregona, privatnih varnostnih agencij ter opremo namenjeno outdoor aktivnostim.

Naši partnerji so Karrimor SF, Tactical Foodpack, BCB International, Savotta, AKU Tactical

Izjemnost, vrhunske storitve in oprema niso samo naš cilji - so standard podjetja B33. Vse kar počnemo odseva naše ključne vrednote človeške integritete in poštenosti. Smo proaktivni ter postavljamo potrebe ostalih pred svoje lastne. Sprejemamo izzive naših strank, s hrepenenjem po preseganju njihovih pričakovanj.

Podjetje B33, Bogomir Jalovec s.p. je pravni zastopnik in lastnik spletne trgovine www.opremljen.siSedež podjetja:

B33, Bogomir Jalovec s.p.
Župeča vas 50
8263 Cerklje ob Krki
Telefon: 059071254
www.opremljen.si