REAPR Tac Survival lopata - Najboljša izbira za avanturiste, planince, lovce in vse, ki potrebujejo vsestransko orodje na terenu. Kompaktna, trpežna in funkcionalna lopata za preprosto prenašanje in upoREAPR Tac Survival lopata - Najboljša izbira za avant

Reapr TAC Survival lopata

Profesionalna zložljiva vojaška lopata z robustnim tokom za namestitev na opašč ali nahrbtnik v olivni barvi. Idealna za pohodništvo, kampiranje, lov in ribolov. Preživite v naravi s to vrhunsko vojaško opremo.

Profesionalna zložljiva vojaška lopata z robustnim tokom za namestitev na opasač ali nahrbtnik olivne barve

Schrade lopata-žaga kombinacija za preživetje

Schrade inovativna kombinacija Lopate in Žage je nepogrešljivo orodje za vse avanturiste, survival in outdoor navdušence, ribiče in kampiste. Ta inovativna kombinacija lopate in žage vam omogoča, da se spopadete z različnimi izzivi v divjini.

Lopata je izdelana iz trpežnega in visoko kakovostnega jekla, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in zanesljivost. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanem ročaju, je lopata udobna za uporabo in omogoča dober oprijem tudi v najbolj zahtevnih situacijah. Poleg tega je lopata prenosljiva in kompaktna, zato jo lahko enostavno shranite in vzamete s seboj kamorkoli greste.

Poleg funkcije lopate, je Schrade Combo opremljen tudi z zmogljivo žago, ki vam omogoča rezanje vej in drugih ovir na vaši poti. Žaga je izdelana iz ostrega in vzdržljivega jekla, ki zagotavlja natančno in enostavno rezanje. S tem orodjem boste hitro in učinkovito premagovali ovire ter si ustvarili pot v naravi.

Schrade Combo je zasnovan z mislijo na preživetje v ekstremnih razmerah. Zanesljivost in odpornost na obrabo sta ključni lastnosti, zaradi katerih je ta izdelek popoln za vaše avanture v naravi. Ne glede na to, ali potrebujete lopato za kopanje, ustvarjanje začasnega zavetišča ali žago za obrezovanje in pripravo drv za taborni ogenj, boste z Schrade Combo imeli vse, kar potrebujete.

Ne tvegajte, da v divjini ostanete brez uporabnih orodij. S Schrade Lopato in Žaga Combo boste vedno pripravljeni na vse izzive. Pridobite to nepogrešljivo orodje že danes in se podajte v avanturo, za katero ste vedno sanjali!

Hitra dostava v roku do 7 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

89,57 € 73,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
21160

Večnamenski preživetveni komplet iz serije Frontier, katerega glavni komponenti sta lopata in žaga z odstranljivim ročajem, dopolnjujeta nastavek z žvižgalko, kresilom, kompasom in ribiški komplet.

Glava lopate je izdelana iz nerjavečega jekla 3Cr13 in prevlečena s črno oksidacijo. Poleg svoje primarne vloge, lopata ponuja dodatno funkcionalnost v obliki žaginega rezila, 7 cm dolgega merila, rezila za rezanje vrvi, odpirača za steklenice ter ključev 3/8 in 5/16.

Žaga je prav tako izdelana iz nerjavečega jekla 3Cr13 in zaščitena s prevleko proti oksidaciji. Ročaj iz aluminija z nedrsečo teksturo je opremljen z žebeljnikom za steklo, kompasom ter luknjo za vodenje vrvice. Ribiški komplet, ki vključuje vrv, uteži in trnke, ter kresilo s piščalko znotraj ročaja ter je dostopen z odvijanjem matic na obeh koncih.

Celoten komplet se prilega v priloženo poliestrsko torbico, kar omogoča enostavno prenašanje med dejavnostmi na prostem. Torbica se zapre z ježkom, na zadnji steni pa je zanka za pritrditev kompleta na pas.

Tehnične specifikacije

Material rezila: nerjaveče jeklo 3Cr13

Material ročaja: aluminij
Dolžina ročaja: 225 mm
Skupna dolžina žage: 475 mm
Skupna dolžina lopate: 420 mm
Teža kompleta: 965 g
Proizvajalec: Shrade, ZDA

Schrade lopata žaga kombinacija - vrhunsko orodje za preživetje v naravi. Vsestranska, kakovostna in vzdržljiva. Idealna za kampiranje in avanture!

Dosežite vrhunske rezultate z Schrade lopato žaga kombinacijo - vaš nepogrešljiv partner za preživetje in avanture v naravi!

Schrade lopata žaga kombinacija za preživetje je vrhunski produkt, ki je postal pravi must-have med ljubitelji avanture, preživetja v naravi in kampiranja. Ta izjemna kombinacija orodja omogoča uporabnikom, da se uspešno soočijo z izzivi na terenu in hkrati zagotavlja možnost preživetja v skrajnih situacijah.

Edinstvena lastnost Schrade lopate žaga kombinacije je prilagodljivost in vsestranskost, ki jo ponuja. Ta produkt namreč združuje tri ključna orodja v enem - lopato, žago in set za preživetje. Tako boste imeli vse, kar potrebujete, da se učinkovito spopadete z različnimi situacijami na prostem.

Prednosti te kombinacije so večplastne. Najprej je izjemno vzdržljiva, saj je izdelana iz kakovostnega in trpežnega materiala. To pomeni, da bo zdržala tudi najzahtevnejše razmere in vam zagotovila dolgotrajno uporabo. Prav tako pa je Schrade lopata žaga kombinacija zelo enostavna za uporabo, zato je primerna tako za začetnike kot izkušene avanturiste.

Schrade lopata ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča udoben in čvrst oprijem. Ta lastnost je ključnega pomena, ko se soočate s težavami na terenu, saj vam omogoča, da orodje uporabljate močno in učinkovito. Poleg tega ima lopata tudi možnost nastavitve kota, kar omogoča lažje izkopavanje, kopanje ali celo rezanje snega.

Pomembna prednost Schrade lopate žaga kombinacije je tudi prisotnost žage. Ta je zelo ostra ter trpežna. Uporaba žage je preprosta in omogoča hitro žaganje vej ali izdelavo drv za ogenj. Tudi ostrenje žage je enostavno, saj lahko uporabite priloženo šilce za ostrenje.

Set za preživetje, ki je vložen v ročaj lopate, pa je dodatna prednost, ki izboljša funkcionalnost tega orodja. Vsebuje ključne preživetvene pripomočke, kot so vžigalnik, kompas, vrvice in ribiško trnk. Ta kombinacija vam zagotavlja, da boste dobro pripravljeni na izredne situacije in boste lahko preživeli tudi v najzahtevnejših okoliščinah.

Schrade lopato žago kombinacijo uporabljajo številni posamezniki, ki se radi podajajo na avanture v naravi, turne pohodnike, outdoor in survival entuzijaste in kampiste. Prav tako je to odlično orodje za lovce, ribiče in ljubitelje bushcrafta. Ta kombinacija orodja je idealna za vse, ki si želijo biti pripravljeni na nepredvidene situacije in poskrbeti za svojo varnost na terenu.

Praktični primeri uporabe Schrade lopate žaga kombinacije so številni. Recimo, da ste se na pohodnem izletu po brezpotjih širnih gozdov izgubili in nimate dostopa do signala za navigacijo. V takšni situaciji lahko uporabite kompas, da se orientirate, ter uporabite lopato za izkopavanje sledi ali odstranjevanje ovir na poti. V primeru nujne potrebe po ognju pa je žaga na lopati odlična za pripravo goriva za taborni ogenj.

Schrade lopata žaga kombinacija je že pridobila številne zadovoljne stranke in prejela pozitivne ocene. Kupci so navdušeni nad izjemno kakovostjo, vzdržljivostjo in vsestranskostjo tega orodja. Poleg tega so poudarili, da je cena izjemno konkurenčna glede na vse prednosti, ki jih nudi.

Ne glede na to, ali se podajate na pohod, kampiranje ali raziskovanje oddaljenih krajev, je Schrade lopata žaga kombinacija zanesljiv spremljevalec, ki vam bo vedno v pomoč. S svojo trpežnostjo, vsestranskostjo in praktičnostjo bo poskrbela za vašo varnost in udobje na prostem.

Ne odlašajte več in si priskrbite Schrade lopato žago kombinacijo še danes! S tem orodjem boste vedno pripravljeni na nepričakovane situacije in si zagotovili uspešno preživetje v naravi. Ne pozabite, da je pravilno načrtovanje, odgovoren pristop k varnosti in prava oprema ključna za uspešno avanturo.

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje kombinirane lopate Schrade za preživetje:

1. Po vsaki uporabi temeljito očistite lopato z vodo in milom. Odstranite vso umazanijo, blato ali ostanke rastlin, ki so se morda nabrali na lopati.

2. Če je lopata zelo umazana, lahko uporabite tudi krtačo, da odstranite trdovratno umazanijo.

3. Po čiščenju lopato dobro obrišite s suho krpo in poskrbite, da je popolnoma suha, preden jo shranite. Vlaga lahko povzroči rjo ali korozijo na lopati.

4. Redno pregledujte ročaj lopate. Preverite, ali je poškodovan ali razpokan. Če opazite kakršne koli težave, je priporočljivo, da ročaj zamenjate, da zagotovite varno uporabo lopate.

5. Da bi podaljšali življenjsko dobo lopate, je priporočljivo, da jo shranite na suhem in varnem mestu. Izogibajte se izpostavljanju neposredni sončni svetlobi ali ekstremnim temperaturam, saj lahko to škoduje materialu lopate.

6. Med prenašanjem lopate poskrbite, da je dobro zaprta. Če ima lopata vgrajeno žago, preverite, ali je varno zaprta in je žaga trdno pritrjena, da se prepreči morebitne poškodbe.

7. Ko uporabljate lopato za kopanje ali cepitev, se izogibajte prevelikemu pritisku ali pretirani sili. To bi lahko poškodovalo lopato ali povzročilo poškodbe.

8. Ne uporabljajte lopate za druge namene, kot je predviden. Izogibajte se uporabi kot orožje ali kot pripomoček za nevarne dejavnosti.

9. Enkrat letno preglejte lopato, da ugotovite morebitna odstopanja ali poškodbe. V primeru, da opazite nepravilnosti, prenehajte z uporabo in se posvetujte s proizvajalcem ali lokalnim strokovnjakom za vzdrževanje.

Sledite tem navodilom za nego in vzdrževanje kombinirane lopate Schrade za preživetje, da boste zagotovili dolgo življenjsko dobo lopate in varno uporabo vseh njenih funkcij.