Izberite kakovostno kukri mačeto SOG SOGFari iz jekla 3CR13 dolžine 457 mm. Močna in vzdržljiva mačeta, primerna za kampiranje, preživetje v naravi, lov in razna opravila na prostem. zagotavlja odličen oprijem in trpežno rezilo. Optimalna izbira za vaše a

Kukri mačeta SOG Sogfari iz jekla 3Cr13 skupne dolžine 457 mm

Walther Mach Tac2 mačeta

Walther Mach Tac2 mačeta

Umarex Elite Force EF712 mačeta

Kotno, 44-cm dolgo in 3,8-mm debelo rezilo te nenavadne mačete, je narejeneo iz potemnjenega nerjavečega jekla ter je popolno za sekanje vegetacije. Ergonomsko oblikovan sintetični ročaj s prstno zaščito dobro paše v roko. Priložena je tudi najlonska nožnica z zanko za pas.

Hitra dostava v roku od cca 7 do 9 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

47,95 € 39,30 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5.0961

Trpežna mačeta za kampiranje. Izdelana iz nerjavečega jekla 440. Na hrbtni strani rezila je vgrajena žaga za les.

Ročaj z zaščito je oblikovan tako, da je narejen iz nedrseče plastike. Dodatne luknje na ročaju se uporabljajo za prepletanje vrvic.

Ročaj je izdelan iz nedrseče plastike.

Mačeta ima konstrukcijo s celotno dolžino rezila, kar pomeni, da v enem kosu poteka skozi celotno dolžino ročaja. To prispeva k zelo veliki trpežnosti. Odlična je za vse vrste del na kampiranju, kot so sekanje, cepanje, batoniranje ali rezanje.

Priložen je najlonski tok za shranjevanje in nošenje.

Tehnične specifikacije
Dolžina rezila: 440 mm
Debelina rezila: 3,8 mm
Nerjaveče jeklo: 440
Skupna dolžina: 610 mm
Teža: 1045 g
Proizvajalec: Umarex & Elite Force, Nemčija

UMAREX