Vojaška MOLLE nožna platforma za taktične torbice in drugo opremo črne barve MILTEC by B33 army shop at www.opremljen.si (vojaška trgovina, trgovina z vojaško opremo)

Vojaška MOLLE nožna platforma za taktične torbice in drugo opremo črne barve

B33 army shop, Nemška vojaška Bundeswehr zložljiva mapa za zemljevide olivna barva MILTEC by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Nemška vojaška Bundeswehr zložljiva mapa za zemljevide olivna barva

Vojaška MOLLE taktična torbica large za okoli pasu oziroma za na opasač črne barve

Vojaška MOLLE taktična torbica large za okoli pasu oziroma za na opasač črne barve, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm je namenjena shranjevanju razne drobne opreme, prve pomoči, dokumentacije, manjših naprav. Vanjo lahko spravite tudi manjšega drona. Torbica se lahko namesti na pas ali opasač. Je MOLLE kompatibilna in se kombinira tudi z nahrbtniki in torbami z MOLLE sistemom. Lahko jo nosite pa tudi v roki, držeč jo za trakova na hrbni strani.
19,95 € 16,35 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
13487102

Material:

100% Polyester dodatno zaščiten s Polyvinylchloride prevleko

 

Značilnosti:

- Dimenzija torbice molle: 19 x 23 x 7 cm

- Torbica se zapira z dvosmerno zadrgo

- Na hrbtni strani trobice sta dva vertikalno nameščena trakova za namestitev na drugi MOLLE sistem (taktični jopič, nahrtnik,…). Imata kovinska poklopna gumba, kar omogoča da za odstranitev torbice enostavna

- Na hrbtni strani torbice so štiri (4) horizontalno nameščeni MOLLE trakovi, kateri omogočajo da se torbica namesti na drugo aplikacijo opreme (taktični jopič, nahrbtnik,…)

- Na sprednji strani torbice so štirje (4) horizontalno nameščeni MOLLE trakovi z velkro površino, katera omogočaja, da se na samo torbico namesti še kakšen dodaten MOLLE sistem. Velkro površina pa omogoča da se na torbico namestijo razne oznake

- Torbica ima v notranjosti poleg glavnega predela, še dodaten žep, za shranjevanje

Vojaška MOLLE taktična torbica large za okoli pasu oziroma za na opasač črne barve MILTEC by B33 army shop at www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)

Vojaška MOLLE taktična torbica large za okoli pasu oziroma za na opasač črne barve MILTEC by B33 army shop at www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)