Nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF je visoko kakovosten in trpežen vojaški nahrbtnik z 25 litrsko prostornino, idealen za vojaške operacije in pohodništvo. Opremljen s številnimi žepi in predali za organiziranje opreme ter posebej oblikovanim hrbtiščem in nar

MAGNI 25 - vsestranski vojaški pohodniški nahrbtnik - coyote barva

Nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF je visoko kakovosten in trpežen vojaški nahrbtnik z 25 litrsko prostornino, idealen za vojaške operacije in pohodništvo. Opremljen s številnimi žepi in predali za organiziranje opreme ter posebej oblikovanim hrbtiščem in nar

MAGNI 25 - vsestranski vojaški pohodniški nahrbtnik - multicam barva

MAGNI 25 - vsestranski vojaški pohodniški nahrbtnik - črna barva

Vojaški nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF je vrhunski pripomoček za vojaška udejstvovanja in tudi za vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz trpežnega materiala, ki je odporen na obrabo in vodo. Nahrbtnik ima 25 litrov prostornine, kar je idealno za daljše avanture, hkrati pa ima dovolj žepov in predalov za organiziranje vaše opreme. Zahvaljujoč udobnim naramnicam in hrbtišču, vam bo nahrbtnik nudi optimalno udobje med nošenjem. Ta izdelek je edinstvena kombinacija kakovosti, funkcionalnosti in vzdržljivosti, ki vam bo služil kot zvest partner v vseh situacijah. Izberite nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF in odkrijte brezkompromisno kakovost, ki vam jo lahko ponudi le priznana blagovna znamka Karrimor SF.

B33 - opremljen.si, sodeluje s KARRIMOR SF proizvajalcem na javnih razpisih in B2B naročilih.

207,95 € 170,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M2517

Osvoji teren s prilagodljivim KARRIMOR SF vojaškim nahrbtnikom MAGNI 25 - idealen sopotnik za vsakdanje avanture!

Iščete visoko kakovosten in trpežen vojaški nahrbtnik, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam? Nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF je inovativni izdelek, ki ga ponuja ena najbolj priznanih blagovnih znamk na področju vojaške opreme. Nahrbtnik je izdelan iz vrhunskega materiala, ki je odporen na vodo in obrabo, zato bo vaša oprema varna in suha, ne glede na vremenske razmere.

S prostornino 25 litrov in veliko različnih žepov za organiziranje vaše opreme, je nahrbtnik Magni 25 odlična izbira za daljše avanture. V notranjosti nahrbtnika najdete velik predal za shranjevanje vašega glavnega kompleta, dokaj velik zunanji žep, za vaše manjše pripomočke in dodatna mrežasta žepa za manjše predmete.

Udobno nošenje med daljšimi pohodi pa je ključno, zato je nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF opremljen s posebej oblikovanim hrbtiščem in mehko podloženimi naramnicami. Zahvaljujoč tem elementom se vaša obremenitev razporedi enakomerno po celem hrbtu, kar vam omogoča boljše udobje pri nošenju naprave.

Karrimor SF je blagovna znamka, ki se je specializirala za proizvodnjo vrhunske vojaške opreme, ki se uporablja v najzahtevnejših okoliščinah, tako v vojaških operacijah, kot tudi v vsakdanjem življenju. Njihova predanost kakovosti in trpežnosti, se odraža tudi v nahrbtniku Magni 25, ki bo vaš zvest sopotnik v vseh situacijah.

Zaostajanje za konkurenco ni več možnost, zato se odločite za nakup nahrbtnika Magni 25 Karrimor SF v olivni barvi in uživajte v brezkompromisni kakovosti, ki vam jo ponudi priznana blagovna znamka Karrimor SF.

Dimenzija, volumen in teža:

Nahrbtnik Magni 25 Karrimor SF ima prostornino 25 litrov, dimenzije 52 x 30 x 25 cm ter težo 1,6 kg.

Materijal glavne tkanine: KS-LC

Tkanina KS-LC v olivni, coyote ter sivi barvi je 500D najlonska tkanina na vidni zunanji strani, na notranji strani pa laminirana z 210D najlonom, s čimer je povečana trpežnost in vzdržljivost vojaškega nahrbtnika. Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.

Značilnosti vojaškega nahrbtnika MAGNI 25 Karrimor SF:

- Laserski rez modularne funkcionalnosti (Laser cut)

- Ramenski naramnici v obliki črke S (S shaped shoulder harness)

- Odstranljiv prsni pas (Removable sternum strap)

- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)

- Vsebuje žep za hidracijski meh (Hydration specialised)

- Vsebuje žep za presnosni računalnik (Laptop compartment)

- Integrirani pokrovni shranjevalni žep (Lid pocket)

- Integriran organizator za drobno opremo (Organiser & small item pocket inside)

- MOLLE kompatibilen (MOLLE compatible)

- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)

- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)

- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))

- YKK zadrge (YKK zips)

MAGNI 25

Več informacij
Nega

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 britanskega proizvajalca KARRIMOR SF, je izdelan iz kakovostnih materialov, zato je za njegovo vzdrževanje potrebno nekaj skrbi.

Nekaj nasvetov za nego tega izdelka:

1. Čiščenje: Pred čiščenjem nahrbtnika ga najprej izpraznite in z njega odstranite morebitne ostanke hrane oziroma umazanije. Za čiščenje uporabite nežen čistilni sprej ali milnico, ki vsebuje blage sestavine. Sredstva za beljenje ali čistila, ki vsebujejo kisline, ne uporabljajte, saj lahko poškodujejo material. Po čiščenju nahrbtnik dobro sperite s čisto vodo in pustite, da se popolnoma posuši. Ne sušite ga na soncu ali drugih virov toplote.

2. Vzdrževanje: Za ohranjanje videza in trpežnosti nahrbtnika ga redno vzdržujte. Občasno ga preglejte in odpravite morebitne poškodbe ter prišite odtrgane dele. Priporočljivo je tudi uporabiti impregnacijsko sredstvo, ki bo preprečilo vdor vode in umazanije v notranjost.

3. Shranjevanje: Pred shranjevanjem nahrbtnik dobro očistite in posušite. Nato ga shranite na suhem in zračnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe in drugih virov toplote. Lahko ga tudi pospravite v priloženo vrečko, če je ta na voljo.

S skrbno nego in vzdrževanjem bo vaš Karrimor SF vojaški nahrbtnik MAGNI 25 dolgo služil svojemu namenu.

Priporočeni izdelki