Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, Karrimor SF, Karrimor Special Forces, Army shop, Vojaška trgovina, Trgovina z vojaško opremo

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 KARRIMOR SF coyote barva

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, Karrimor SF, Karrimor Special Forces, Army shop, Vojaška trgovina, Trgovina z vojaško opremo

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 KARRIMOR SF multicam barva

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 KARRIMOR SF črna barva

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske z namenom izpolnitve zahteve po srednje velikem bojnem nahrbtniku. Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 je izdelan iz laminirane lasersko rezane tkanine z modularno funkcionalnostjo, s čimer je dosežena nižja teža, manjša kompleksnost ter sodoben 'clean' videz nahrbtnika.

Vojaški nahrbtnik MAGNI 25 je zasnovan z zgornjim pokrovnim integriranim žepom z zapiranjem na dvosmerno zadrgo. Glavni shranjevalni predel je dostopen preko dvosmerne zadrge, kar omogoča uporabniku da dostopa do vseh predelov nahrbtnika in opreme, ne da bi mu bilo potrebno zgornje sloje shrenjene opreme odstranjevati, da bi lahko dostopal do opreme shranjene na dnu nahrbtnika. V notranjosti vojaškega nahrbtnika MAGNI 25 je žep za prenosni računalnik ali hidracijski meh. Prav tako ima v notranjosti integriran organizator za drobno opremo ter žepe z zadrgami. Žep za dokumentacijo z zapiranjem na zadrgo je integriran za hrbtnim panelom.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

229,95 € 188,48 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M2517

Materijal glavne tkanine: KS-LC

Tkanina KS-LC v olivni, coyote ter sivi barvi je 500D najlonska tkanina na vidni zunanji strani, na notranji strani pa laminirana z 210D najlonom, s čimer je povečana trpežnost in vzdržljivost vojaškega nahrbtnika. Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.


Značilnosti vojaškega nahrbtnika MAGNI 25 Karrimor SF:

- Laserski rez modularne funkcionalnosti (Laser cut)

- Ramenski naramnici v obliki črke S (S shaped shoulder harness)

- Odstranljiv prsni pas (Removable sternum strap)

- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)

- Vsebuje žep za hidracijski meh (Hydration specialised)

- Vsebuje žep za presnosni računalnik (Laptop compartment)

- Integrirani pokrovni shranjevalni žep (Lid pocket)

- Integriran organizator za drobno opremo (Organiser & small item pocket inside)

- MOLLE kompatibilen (MOLLE compatible)

- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)

- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)

- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))

- YKK zadrge (YKK zips)

Priporočeni izdelki