Vojaški nahrbtnik XLITE 15 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, Trgovina z vojaško opremo, Vojaška trgovina, Army shop

Zložljivi vojaški nahrbtnik X-LITE 15 KARRIMOR SF črna barva

Zložljivi vojaški nahrbtnik X-LITE 15 KARRIMOR SF olivna barva

Zložljivi vojaški nahrbtnik X-LITE 15, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske.
Je lahek in učinkovit 15 litrski nahrbtnik katerega je zaradi dizajna možno močno kompresirati. To pomeni da ga praznega lahko shranimo v žep vojaških hlač, ko ga ne potrebujemo ter ga v primeru potrebe zelo hitro uporabimo. Je idealen enodnevni nahrbtnik iz najlona ter navkjlub lahki teži še vedno zelo trpežen in vodoodporen tudi ob daljšem in močnem deževju. Zložljivi vojaški nabrbtnik X-LITE 15 vsebuje en glavni shranjevalni predel z dodatnimi integriranimi žepi ter ledvenim pasom, kar zagotavlja udobno nošnjo. Vojaški nahrbtnik X-LITE 15 je kompatibilen s hidracijskimi sistemi/mehom ter ima izhod za cevko meha za pitje skozi ramenske naramnice.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

63,95 € 52,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M0020-

Materijal glavne tkanine: KS210e

KS210e je 210 Denier najlon tkanina zaščitena s silikonsko / PU elastomerno prevleko, katera zagotavlja odlično odpornost na trganje in odrgnine. Tkanina je zaščitena z obstojnim flurocarbon vodoodbojnim materialom (DWR - Durable Water Repellent ).


Značilnosti vojaškega nahrbtnika X-LITE 15 Karrimor SF:

- Zelo lahek, katerega je možno praznega močno kompresirati (Lightweight)
- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)
- Prsni pas (odstranljiv ter nastavljiv z zaponko) (Sternum strap (Removable & adjustable with buckle))
- Vhod v nahrbtnik se zapira z zadrgo (Zipped front entry)
- Integrirani zunanji žep se zapira z zadrgo (primeren za drobno opremo, telefon, denarnico) (Zipped external utility pocket (suitable for phone or wallet))
- Integrirani bočni žepi se zapirajo z zadrgo (Zipped hipbelt pockets)
- Nahrbtnik je kompatibilen s hidracijskim sistemom/mehom (Hydration system compatible)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)
- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR)
- YKK zadrge (YKK zips)

Priporočeni izdelki