Eden izmed TACTICAL FOODPACK okusov je tudi VEGETARIJANSKI VOK Z REZANCI

Eden izmed TACTICAL FOODPACK okusov je tudi VEGETARIJANSKI VOK Z REZANCI
Več od tega avtorja

Eden izmed TACTICAL FOODPACK okusov je tudi VEGETARIJANSKI VOK Z REZANCI

TACTICAL FOODPACK obroki so poleg tega da okusni, tudi zapeljivega videza in dišečega vonja

Eden izmed okusev je tudi VEGETARIJANSKI VOK Z REZANCI

Okusni obrok z rezanci in vok zelenjavo je razvit za vegane, zagotovo pa ga bodo cenili tudi ljubitelji mesa. Čeprav je jed 100-odstotno veganski, vsebuje veliko potrebnih hranil in ima visoko kalorično vrednost, kar vam zagotavlja dovolj energije tudi za najtežje obremenitve. Jed je brez laktoze. Ostale sestavine obroka so še zelenjavna juha, repično olje, paprika, korenje, fižol, čebula, paradižnik, olive, česen, začimbe, zelišča ter sol. Neto količina vsebine je 100g. Energijska vrednost na 100g: 2081kJ/503kcal. Energijska vrednost na vsebino Tactical Foodpack obroka: 2081kJ/503kcal.

TACTICAL FOODPACK liofilizirani obroki so brez konzervansov, brez aditivov, brez praznih kalorij, so 100% naravni

Preizkusite pravo TACTICAL FOODPACK hrano med svojimi 'Outdoor' aktivnostmi

Obroki TACTICAL FOODPACK so kot nalaŠČ ne le za specialne vojaške in policijske enote, temveč tudi za vsakodnevne pohodnike, jadralce, alpiniste in profesionalne ekstremne športnike - namreč za vse, ki vodijo aktiven življenjski slog, cenijo udobje in zdravo prehrano.

TACTICAL FOODPACK, dehidrirana hrana, suhi dnevni obrok, dehidrirana hrana za kampiranje, vojaška hrana, mre obrok, sdo hrana, liofilizirana hrana, hrana za preživetje, suhi vojaški dnevni obrok, B33 Tactical, B33 army shop, army shop, trgovina z vojaško opremo

TACTICAL FOODPACK liofilizirani obroki

Vse se je začelo pri vojaških specialnih enotah.

Ideja za Tactical Foodpack liofilizirane obroke hrane je prišla od vojaškega zdravnika v estonskih specialnih silah, ki se je vsak dan znašel v fizično in psihično zahtevnih okoliščinah. Kvalitetna hrana in čas za prehranjevanje je izrednega pomena, sploh kadar si na misijah daleč od doma. V teh težkih pogojih se je rad spominjal doma, svojih bližnjih in črpal moc iz teh spominov. Sem spada tudi dobra domača hrana, ki jo je pripravila mama ali žena. To pristno in kvalitetno hrano je hotel združiti s hitrim časom priprave.

Nastala je ideja za TACTICAL FOODPACK linijo liofilizirane prehrane. Izredno dolg čas uporabnosti, hkrati pa popolnoma brez dodatkov in konzervansov. Vsa hrana je naravna, okusna, ima kvalitetne sestavine in pridih domačnosti.

Priprava je enostavna in hitra. V Tactical Foodpack paket dodamo vročo vodo, nekoliko počakamo in pripravljen imamo okusen ter zdrav obrok.

Pripadniki specialnih enot so pomagali oblikovati Tactical Foodpack končni produkt, saj so posredovali zahteve iz različnih držav glede pakiranja in vsebine paketa.

Tactical Foodpack vodi načelo specialnih sil: “Ne se zajeb#vat s hrano!”

TACTICAL FOODPACK, dehidrirana hrana, suhi dnevni obrok, dehidrirana hrana za kampiranje, vojaška hrana, mre obrok, sdo hrana, liofilizirana hrana, hrana za preživetje, suhi vojaški dnevni obrok, B33 Tactical, B33 army shop, army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška oprema, vojaška trgovina, outdoor trgovina

Pri pohodu na dolge razdalje obstaja nekaj opreme za katero si preprosto ne morete privoščiti da bi vas pustila na cedilu.
To so škornji, nahrbtnik in hrana.
Prva izbira profesionalcev so AKU TACTICAL škorenji, KARRIMOR SF nahrbtniki ter TACTICAL FOODPACK liofilizirani obroki.

KARRIMOR SF več info in nakup vojaških nahrbtnikov: https://opremljen.si/blagovne-znamke/karrimor-sf


AKU TACTICAL več info in nakup taktične obutve: https://opremljen.si/blagovne-znamke/profesionalna-obutev-aku-tactical

TACTICAL FOODPACK več info in nakup liofilizirane hrane:
https://opremljen.si/blagovne-znamke/dehidrirana-hrana-tactical-foodpack

Zainteresirani si lahko KARRIMOR SF profesionalne nahrbtnike, AKU TACTICAL obutev ter TACTICAL FOODPACK obroke po predhodnem dogovoru ogledate in kupite tudi na B33 sedežu (Nahajamo se v neposredni bližini vojaškega letališča Cerklje ob Krki).

KARRIMOR SF, AKU TACTICAL, TACTICAL FOODPACK uradni zastopnik, uvoznik & distributer za Slovenijo: www.opremljen.si

TACTICAL FOODPACK, dehidrirana hrana, suhi dnevni obrok, dehidrirana hrana za kampiranje, vojaška hrana, mre obrok, sdo hrana, liofilizirana hrana, hrana za preživetje, suhi vojaški dnevni obrok, B33 Tactical, B33 army shop, army shop, trgovina z vojaško opremo

1 leto nazaj