Pridobite zaščito in udobje z rokavicami Mechanix Wear M-Pact® Covert Black. Odpornost proti udarcem, certificirane EN 388 2121X. Primerno za različne poklice. Nakup na Opremljen.si.

Mechanix Wear - Taktične rokavice M-PACT® COVERT - Black - Odporne proti udarcem certificirane EN 388-2121X

Pasni nosilec za taktične rokavice Security črn

Iščete zanesljiv in praktičen način za nošenje svojih varnostnih rokavic? Mil-Tec nosilec za rokavice je idealna izbira za vas! Ta črna nosilec je oblikovan z namenom, da vaše rokavice vedno ostanejo na dosegu roke, hkrati pa vam omogoča popolno mobilnost.

Nosilec za rokavice je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in zanesljivost. Njegova trpežna konstrukcija omogoča, da rokavice varno pritrdite na pas ali torbo, s čimer se izognete možnosti izgube ali zdrsavanja med aktivnostmi.

Ne samo, da je nosilec funkcionalen, ampak tudi praktičen za uporabo. Enostavno ga je pritrditi na kateri koli pas zahvaljujoč trpežnemu zaponkam, ki zagotavljajo varno pritrditev. Tudi pri hitrem gibanju se nosilec ne bo odstranil, zato lahko mirno opravljate svoje naloge.

Mil-Tec nosilec za rokavice je odlična izbira za varnostne službe, vojaške enote, policiste in druge strokovnjake, ki potrebujejo zanesljivo rešitev za nošenje rokavic. Hkrati pa je priročen za vsakodnevno uporabo pri različnih opravilih, ki zahtevajo rokavice.

Ne tvegajte, da boste izgubili ali poškodovali svoje rokavice! S tem nosilcem za rokavice Mil-Tec boste vedno pripravljeni na delo, brez nepotrebnega iskanja ali obremenjevanja. Naročite svoj nosilec še danes in izkusite vrhunsko kakovost in praktičnost, ki jo ponuja Mil-Tec.

4,95 € 4,06 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
16268702

Nosilec za rokavice je zasnovan tako, da se pritrdi na pasove do širine 40 mm. Izdelan je iz vzdržljivega poliestrskega materiala. Oblika nosilca temelji na sistemu dveh zank z Velcrorjem.

Tehnični podatki:

Barva: Črna
Material: 100% poliester
Teža: 30 g
Proizvajalec: Mil-Tec, Nemčija

Izberite praktičen in trpežen pasni nosilec za rokavice Security ter si zagotovite vedno pripravljene rokavice na dosegu roke. Povečajte učinkovitost in prihranite čas pri delu. Idealno za varnostne službe, policiste, varnostnike in vojake. Naročite svoj nosilec danes!

Varujte svoje rokavice na stilski način s pasnim nosilcem - Security!

Pasni nosilec za rokavice Security je izjemen pripomoček, ki bo zagotovo olajšal in izboljšal vaše delovne procese. Izdelan je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Ta inovativni nosilec je posebej zasnovan za varnostne službe, policiste, varnostnike, vojake in vse druge, ki vsakodnevno uporabljajo rokavice pri svojem delu.

Ena od ključnih prednosti nosilca je njegova praktičnost. Omogoča vam, da rokavice imate vedno pri sebi in so na dosegu roke. Nikoli več se ne boste soočili s težavo, ko ne najdete svojih rokavic ali pa ste jih pozabili v drugem delu prostora. Pasni nosilec za rokavice Security poskrbi, da so rokavice vedno na svojem mestu in jih enostavno vzamete s seboj kamorkoli greste.

Poleg praktičnosti nosilec zagotavlja tudi varnost in zaščito rokavic. Ne boste več izgubljali rokavic ali pa jih poškodovali, saj so varno pritrjene na nosilec s pomočjo trpežnih zaponk. Vaše rokavice bodo vedno na varnem in pripravljene za uporabo. Prihranili boste čas, saj vam ne bo treba več iskati rokavic po različnih predalih ali torbah. Prav tako boste zmanjšali možnost, da bi rokavice umazali ali jih izgubili na terenu.

Nosilec je popolnoma prilagodljiv in ga lahko enostavno prilagodite svojim potrebam. Z nosilcem lahko nosite različne velikosti rokavic in jih prilagajate glede na njihovo uporabo. Ne glede na to, ali uporabljate tanke rokavice za natančno delo ali pa debelejše rokavice za zahtevnejše naloge, bo nosilec zagotovil, da bodo rokavice varno pritrjene in pripravljene za uporabo.

Nosilec je izredno udoben za nošenje in ne ovira vašega gibanja. Izdelan je iz lahkih materialov, ki ne povzročajo nepotrebnega bremena na pasu ali drugem delu telesa. Nosilec je oblikovan ergonomsko, tako da zagotavlja optimalno udobje med nošenjem. Ne boste čutili, da nosite nosilec, hkrati pa boste imeli rokavice vedno pripravljene na dosegu roke.

Poleg tega, da nosilec izboljšuje vašo učinkovitost pri delu, prinaša tudi estetski videz in profesionalnost. Izdelan je v nevpadljivi črni barvi in ima moderno obliko, ki se bo odlično podala k vaši uniformi ali drugi delovni opremi. Prav tako bo pokazal, da ste organizirani in natančni pri svojem delu, kar bo navdušilo vaše nadrejene, sodelavce in stranke.

Nosilec Security je že pridobil zaupanje številnih strank po vsem svetu. Varnostne službe, policisti, varnostniki in vojaki so samo nekateri izmed tistih, ki so prepoznali prednosti nosilca in ga aktivno uporabljajo v svojem vsakodnevnem delu. Ti strokovnjaki za varnost in zaščito so ključni, ko gre za oceno kakovosti in uporabnost izdelka. Zaupanje, ki ga imajo ti strokovnjaki v nosilec, jasno kaže na njegovo visoko funkcionalnost in zanesljivost.

Naše stranke so iz prve roke delile svoje izkušnje in zadovoljstvo z uporabo nosilca Security. Pravijo, da jim je nosilec olajšal delo in povečal učinkovitost. Rokavice so vedno pripravljene za uporabo, kar pospešuje procese in zmanjšuje izgubo časa. Prav tako so zadovoljni z varnostjo in zaščito, ki jo nosilec zagotavlja njihovim rokavicam. Rokavice so vedno na varnem in se ne izgubljajo več.

Če želite olajšati svoje delo in izboljšati učinkovitost, je pasni nosilec za rokavice Security prava izbira. Dovolite si povečati svojo produktivnost, prihraniti čas in zagotoviti varnost svojih rokavic. Ne čakajte več, naročite si svoj nosilec še danes in izkusite prednosti, ki vam jih nosilec prinaša. Ne boste razočarani!

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje pasnega nosilca za rokavice Security:

1. Da bi ohranili nosilec za rokavice Security v najboljšem stanju, ga redno čistite. Uporabite vlažno krpo ali blago, namočeno v blag detergent. Ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev ali topil.

2. Po čiščenju nosilec temeljito posušite z mehko krpo ali pustite, da se naravno posuši na zraku. Ne izpostavljajte ga neposredni sončni svetlobi ali izjemno visokim temperaturam.

3. Preverite pasni mehanizem nosilca za rokavice in zagotovite, da se še vedno dobro zapira in odpira. Če opazite kakršne koli težave, se posvetujte s proizvajalcem ali trgovino, kjer ste izdelek kupili.

4. Nosilec za rokavice Security je izdelan iz trpežnega materiala, vendar ga ne izpostavljajte prekomerni obrabi ali nenamernim mehanskim obremenitvam. Preverite redno, ali so vsi šivi in spoji v dobrem stanju.

5. Poskrbite, da bo nosilec za rokavice vedno suh in brez vlage, ko je shranjen. Vlažnost lahko povzroči poškodbe materiala ali rjavenje kovinskih delov.

6. Če nosilec za rokavice Security uporabljate pri vadbi ali aktivnostih, ki povzročajo znojenje, ga po uporabi očistite in posušite, da se izognete neprijetnemu vonju ali bakterijski rasti.

7. Redno preverjajte stanje pritrdilnih trakov ali klipov nosilca in jih po potrebi prilagodite ali zamenjajte. Poškodovane ali razpokane trakove je treba nemudoma zamenjati.

8. Če na nosilcu za rokavice Security opazite kakršne koli težave ali poškodbe, se posvetujte s proizvajalcem ali trgovino, kjer ste izdelek kupili, za navodila za popravilo ali zamenjavo.

9. Nosilec za rokavice Security je namenjen izključno za nošenje rokavic in ne sme se uporabljati za druge namene. Ne obesite težkih predmetov nanj ali ga uporabljajte za druge opravke.

10. Preberite in upoštevajte vsa dodatna navodila za nego in vzdrževanje, ki so priložena z izdelkom.

Priporočeni izdelki