Vojaška obutev

Vojaška obutev je posebna kategorija obutve, ki zagotavlja visoko raven zmogljivosti in zaščito za vaša stopala v zahtevnih okoljih in težkih razmerah. V spletni trgovini opremljen.si ponujamo pestro izbiro vojaške obutve, ki zajema:

  • Vojaški škornji
  • Vojaški čevlji
  • Posebne nogavice

AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, vojaški škorenj, nepremočljiv škorenj, PILGRIM TSC GTX, B33 army shop, army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaški škorenj AKU Pilgrim - vrhunec vojaške obutve

AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim je zmagovalec pogodbe o dobavi za British Army in Aku je bil zmagovalec v konkurenci več kot 40 ponudnikov profesionalne vojaške obutve.

AKU Tactical vojaški škornji so namenjenih vsestranski uporabi, uporabi za patrulje, kot borbeni škorenji ter primerni za uporabo v padalskih dejavnosti. Aku Tactical vojaški škorenj Pilgrim je za svoje udejstvovanje izbrala britanska vojska. AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim se uporablja za vse nivoje službenega osebja ter predvsem za vrsto visoko intenzivnih bojnih nalog. Uporablja se lahko tudi za patruljiranje in vožnjo vojaških vozil. Teren delovanje je polje, želežniški tir, cesta, ruševine, barje in skala (gora). Območje uporabe in teren delovanja AKU Tactical škornja Pilgrim zajema podnebna območja A3 in C0 / C1 a; to zajema temperature v območju od -10 ° C do + 35 ° C in od 0% do 80% relativne vlažnosti. Ekstremi tega obsega so za kratek čas uporabe in v kombinaciji, tj.z Desert Warm Weather ali nogavicami in gamašo.

Narejen je iz visokokakovostnih materialov. Izpolnjuje zahteve glede udobja, kot so prilagodljivost, majhna teža, vodoodpornost in prezračevanje. AKU Tactical škorenj Pilgrim je zasnovan tako, da preprečuje, da bi se uporabnik v primeru nujne evakuacije iz vozil, plovil ali letal / helikopterjev kaj zapletel.

AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim je pravi večnamenski zelo zračen čevelj z izjemno podporo, stabilnostjo in absorpcijo udarcev. Zahvaljujoč tem funkcijam se Pilgrim GTX Combat FG M dobro obnese v različnih dinamičnih pogojih. Posebnost, ki je bila zelo cenjena, je postopek hitrega sušenja.

AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, vojaški škorenj, nepremočljiv škorenj, PILGRIM TSC GTX, B33 army shop, army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

AKU Tactical čevelj Selvatica zasnovan za hitra posredovanja na različnih terenih

AKU Tactical čevlji Selvatica so namenjeni za usposabljanje in posebne operacije, ter CQB z visoko zmogljivim oprijemom, celoletnim čevljem na kateri koli zemljepisni širini

AKU Tactical čevelj Selvatica, opravlja več funkcionalnosti, kot častniški čevelj, kot čevelj za usposabljanje, patruljiranje in kot čevelj namenjen posebnim operacijam ter kot čevelj za varnostne službe. Odličen je na strelišču. AKU Tactical čevlji Selvatica se uporabljajo tudi za patruljiranje in vožnjo vojaških vozil. Primerni so za različne podlage teren. Naj bo to blatno polje, želežniški tir, cesta, ruševine, barje ali skalovje in gore

Območje uporabe čevlja in teren ki ga AKU Tactical čevelj Selvatica pokriva, so podnebna območja A3 in C0 / C1 a; to zajema temperature v območju od -10 ° C do + 35 ° C in od 0% do 80% relativne vlažnosti. Skrajne meje tega obsega bodo za kratek čas uporabe in v kombinaciji ustrezne nogavice in / ali gamaše.

Prav tako  so AKU Tactical čevlji Selvatica so primerni tudi za uporabo v razmerah vročega podnebja, kjer pokrivajo teren od puščav, polj, želežniških tir, cest, ruševin in skal. Območje uporabe in teren bo zajemalo podnebna območja A1 / A2; to zajema temperature od -10 ° C do + 45 ° C in 0% rH do 80% rH.

AKU Tactical čevlji Selvatica so narejeni iz visokokakovostnih materialov, izpolnjujejo zahteve glede udobja, kot so prilagodljivost, majhna teža, nepremočljivost in prezračevanje. Zasnovani so tako, da dizajn preprečuje, da bi se uporabnik v primeru nujne evakuacije iz vozil, plovil ali letal / helikopterjev kaj zapletel.

AKU Tactical čevlji Selvatica so izdelani po sodobnih metodah in z uporabo visokokakovostnih surovin, da se zagotovi njihova skladnost z uporabo

AKU Tactical čevlji Selvatica so zasnovani za specialne sile in za terenske dejavnosti, kot nalašč za hitro gibanje v popolnem udobju. Super lahka, zračna in dinamična podpora v zgornjem delu podplata in na podplatu, ki je predhodno obdelana z brizganjem PU, kar odpravlja šivanje. Uporabljena je ekskluzivna tehnologija Aku Elica Natural Stride System za optimizacijo biodinamične učinkovitosti. AKU Tactical podplat čeveljev Selvatica je Vibram Selvatica Megagrip z optimizirano površino v stiku s tlemi za boljši oprijem naokoli. Za čim večje udobje v obutvi je na voljo Ortholite® anti mikrob, ki zagotavlja da je čevelj AKU Tactiacal Selvatia zračen z optimalno absorpcijo udarcev.