Uživajte v sladkem razvajanju na poti s Tactical Foodpack Freeze-Dried Rum Balls. Te liofilizirane rum kroglice so popolna izbira za ljubitelje sladkarij in aktivnosti na prostem. Z okusom pravega ruma, visoko kakovostnimi sestavinami, vključno z maslom i

Liofilizirane rum kroglice 40g - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Uživajte v hrustljavem liofiliziranem Gouda siru Tactical Foodpack - izjemna liofilizirana hrana za šport na prostem in avanturiste. Okusen, praktičen in vir kalcija ter beljakovin!

Liofiliziran GOUDA premium sir 40g - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Liofiliziran CHEDDAR premium sir 40g - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Liofilizirani sirni CHEDDAR grižljaji Tactical Foodpack bodo potešili vašo željo po slanem in so odličen vir kalcija in beljakovin. Je odlična sprememba od sladkarij v nahrbtniku – polnega okusa, hrustljav in 100 % pravi sir! Jejte neposredno iz Tactical Foodpack zavitka na poti ali uživajte zvečer ob tabornem ognju.

Tactical Foodpack cheddar sir je pripravljen za uživanje. V paket NE vlivajte vode.

Sestavine: pasterizirano mleko, sol, starter kulture, mikrobiološko sirilo, barvilo (karoten)

Uporabno do: 4 leta

4,95 € 4,52 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
EAN 4744698015361

Poskrbite za svoje okusne avanture na prostem z liofiliziranim cheddar sirom Tactical Foodpack!

Liofilizirani sirni CHEDDAR grižljaji Tactical Foodpack so vrhunski izdelek, ki bo potešil vašo željo po slanem. Ne samo, da so odličnega okusa, ampak so tudi izjemno koristni za vaše zdravje. Ta sirni prigrizek je popoln vir kalcija in beljakovin, ki sta ključni hranili za ohranjanje zdrave prehrane.

Edinstvena lastnost tega izdelka je liofilizacija, ki omogoča, da sir ostane hrustljav in polnega okusa. To je prava poslastica za ljubitelje sira, saj je 100 % pravi sir! Ne bojte se, da bi ga uživali neposredno iz Tactical Foodpack zavitka, saj je pripravljen za uživanje. Ni potrebe, da bi v njega vlivali vodo ali pripravljali posebne jedi. Tako je primeren za uživanje na poti ali pa kot popolna poslastica ob tabornem ognju.

Prednosti liofiliziranega cheddar sira so številne. Prvič, ta izdelek vam omogoča, da se odmaknete od sladkarij v nahrbtniku, ki so včasih preveč prevladujoče. Namesto sladkarij, boste imeli na voljo hrustljav sir polnega okusa. To je odličen način za uravnoteženje prehrane med dolgimi pohodi ali avanturami na prostem.

Poleg odličnega okusa je cheddar sir tudi odličen vir kalcija. Kalcij je bistven za zdravje kosti in zob ter pomaga ohranjati močno telo. Tudi beljakovine, ki jih vsebuje cheddar sir, so pomembne za mišično rast in obnovo tkiv. Z uživanjem liofiliziranega cheddar sira boste tako poskrbeli za svoje zdravje in dobro počutje.

Uporaba tega izdelka je enostavna. Preprosto odprite Tactical Foodpack zavitek in si privoščite hrustljav sirni grižljaj. Lahko ga uživate samostojno ali pa ga dodate kot prigrizek k drugim obrokom. Prav tako je primeren za občasno pregreho, ko si želite malo razvajanja. Ne glede na priložnost, bo liofilizirani cheddar sir vedno zagotovil okusno in zadovoljivo izkušnjo.

Tactical Foodpack liofilizirani cheddar sir je priljubljen med številnimi uporabniki. Pohodniki, kampisti, ljubitelji narave in športniki so ga vzeli za svojega zvestega spremljevalca. Ta prigrizek je zelo priročen in ga je enostavno vzeti s seboj na potovanja ali pohode. Tudi vojska in reševalne ekipe ga uporabljajo kot hitro in hranljivo prehrano med njihovimi operacijami.

Praktični primeri uporabe liofiliziranega cheddar sira so številni. Recimo, da se odpravljate na enodnevni pohod v hribe. S seboj želite vzeti lahko in okusno hrano, ki vas bo oskrbela s potrebno energijo. Tactical Foodpack liofilizirani cheddar sir je popolna rešitev. Ker je pakiran v majhnem in lahkem zavitku, ga lahko enostavno spravite v vaš nahrbtnik. Ko boste potrebovali malico, ga preprosto odprite in uživajte v hrustljavem in slanem siru.

Še en primer je, ko se odpravljate na taborjenje s prijatelji. Po dolgem dnevu aktivnosti na prostem boste zagotovo lačni. Tactical Foodpack liofilizirani cheddar sir je odlična izbira za večerno prigrizovanje ob tabornem ognju. Ne samo, da boste uživali v hrustljavosti in okusu pravega sira, ampak boste tudi poskrbeli za svoje prehranske potrebe.

Tako kot številni drugi izdelki Tactical Foodpack, tudi liofilizirani cheddar sir izpolnjuje visoke standarde kakovosti. Sestavljen je iz naravnih sestavin, vključno s pasteriziranim mlekom, soljo, starter kulturami, mikrobiološkim sirilom in barvilom (karoten). Ker je liofiliziran, ne vsebuje dodanih konzervansov ali umetnih arom, kar omogoča, da uživate v popolnoma naravnem okusu sira.

Sama priprava liofiliziranega sira gre skozi postopek odstranjevanja vode, kar povečuje njegovo obstojnost. S tem izdelkom lahko poskrbite za svoje potrebe po slanem in hranljivem obroku. Poleg tega je rok uporabe izjemno dolg - 4 leta. Tako boste lahko svoje zaloge osvežili tudi za prihodnje avanture na prostem.

Vse prednosti in koristi, ki jih ponuja liofilizirani cheddar sir Tactical Foodpack, so podprte s številnimi pozitivnimi izkušnjami uporabnikov. Mnogi so navdušeni nad njegovim izjemnim okusom, hrustljavostjo in enostavno uporabo. Prav tako so zadovoljni s tem, da je ta izdelek lahko in priročen za prenos, kar je ključnega pomena pri avanturah na prostem.

Zato ne odlašajte več in si zagotovite svoj Tactical Foodpack liofilizirani cheddar sir že danes! Z njim boste poskrbeli za svoje prehranske potrebe med pohodi, kampiranjem ali drugimi aktivnostmi na prostem. Uživali boste v hrustljavem sira polnega okusa in poskrbeli za svoje zdravje ter dobro počutje. Ne pozabite, da je ta izdelek primeren tudi kot darilo za ljubitelje narave in pustolovščin. Ne odlašajte več - naročite svoj Tactical Foodpack liofilizirani cheddar sir še danes!

Zakaj izbrati Tactical Foodpack:

- Tactical Foodpack® izvira iz dejanskih potreb in zahtev enot specialnih vojaških sil različnih držav
- Idealen za vojaške misije, v kriznih razmerah, za avanture na prostem
- Visokoenergetski paket z majhno težo
- 100% naravne sestavine, brez dodatkov, brez ojačevalcev okusa
- Zasnovan in izdelan v skladu z načelom vojaških specialnih sil "DON’T F..K WITH THE FOOD!"
- Obroki temeljijo na liofilizirani tehnologiji, ki bo ohranila okus, konsistenco in hranila
- Obrok je pripravljen za zaužitje

Značilnosti & sestavine:

Liofilizirani sirni CHEDDAR grižljaji Tactical Foodpack bodo potešili vašo željo po slanem in so odličen vir kalcija in beljakovin. Je odlična sprememba od sladkarij v nahrbtniku – polnega okusa, hrustljav in 100 % pravi sir! Jejte neposredno iz Tactical Foodpack zavitka na poti ali uživajte zvečer ob tabornem ognju.

Tactical Foodpack cheddar sir je pripravljen za uživanje. V paket NE vlivajte vode.

Sestavine: pasterizirano mleko, sol, starter kulture, mikrobiološko sirilo, barvilo (karoten)

Uporabno do: 4 leta


Rok uporabe natisnjen na embalaži.

Uvoznik: B33, Bogomir Jalovec s.p., Župeča vas 50, 8263 Cerklje ob Krki

Proizvajalec: Tactical Solution OÜ, Farmi 18, Viiratsi, 70101, Estonia

Osvežite svoje okuševalne brbončice z liofiliziranim cheddar sirom od Tactical Foodpack. S 40g pakiranjem je idealen za prehrano na dolgih poteh, pohodnike in ljubitelje kampiranja. Posladkajte se s sladicami, ki jih je enostavno pripraviti kjerkoli.

Priporočeni izdelki