Osvežite svoje okuševalne brbončice z liofiliziranim cheddar sirom od Tactical Foodpack. S 40g pakiranjem je idealen za prehrano na dolgih poteh, pohodnike in ljubitelje kampiranja. Posladkajte se s sladicami, ki jih je enostavno pripraviti kjerkoli.

Liofiliziran CHEDDAR premium sir 40g - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Liofiliziran GOUDA premium sir 40g - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Liofilizirani sirni GOUDA grižljaji Tactical Foodpack bodo potešili vašo željo po slanem in so odličen vir kalcija in beljakovin. Je odlična sprememba od sladkarij v nahrbtniku – polnega okusa, hrustljav in 100 % pravi sir! Jejte neposredno iz Tactical Foodpack zavitka na poti ali uživajte zvečer ob tabornem ognju.

Tactical Foodpack cheddar sir je pripravljen za uživanje. V paket NE vlivajte vode.

Sestavine: pasterizirano mleko, sol, starter kulture, mikrobiološko sirilo

Uporabno do: 4 leta

4,95 € 4,52 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
EAN 4744698015378

Uživajte v vrhunskem okusu s liofiliziranim Gouda sirom Tactical Foodpack - hrana za avanturiste!

Liofilizirani Gouda sir 40g Tactical Foodpack je visoko kakovosten liofilizirani sir, ki vas bo navdušil s svojimi edinstvenimi lastnostmi in odličnim okusom. Ta sirni izdelek je namenjen vsem ljubiteljem sira, ki si želijo praktično in okusno rešitev za hitre obroke, bodisi med pohodi, kampiranjem ali celo na daljših potovanjih.

Gouda sir je priljubljen sir, ki izvira iz Nizozemske. Izdelan je iz pasteriziranega mleka, soli, starter kultur in mikrobiološkega sirila, kar mu zagotavlja odličen okus in bogato teksturo. Tactical Foodpack je uspel ohraniti te odlične lastnosti tudi po procesu liofilizacije.

Ena od najpomembnejših prednosti liofiliziranega Gouda sira Tactical Foodpack je njegova dolga obstojnost. Ta sir je uporaben štiri leta, kar je odlično za vse, ki se odpravljate na dolga potovanja ali imate radikalne avanture na prostem. Ne boste se morali več sekirati glede svežine sira, saj je ta izdelek zapakiran v poseben Tactical Foodpack zavitek, ki ga ščiti pred vplivi okolja.

Poleg tega je liofilizirani sir odličen vir kalcija in beljakovin. Te hranilne snovi so nujne za ohranjanje zdravja našega telesa. Kalcij je pomemben za zdrave kosti in zobe, medtem ko beljakovine pomagajo pri gradnji mišic in ohranjanju mišične mase. Z uživanjem tega sira boste poskrbeli za zadosten vnos teh pomembnih hranil.

Poleg svojih prehranskih prednosti je liofilizirani Gouda sir Tactical Foodpack tudi neverjetno okusen. Zaradi posebnega postopka liofilizacije se sir ohrani hrustljav in polnega okusa. To je odlična sprememba od sladkarij, ki bi jih sicer imeli v svojem nahrbtniku. Sedaj boste lahko uživali v pravem sira, kjerkoli se boste nahajali.

Uporaba liofiliziranega sira je izredno preprosta. Sir lahko jeste neposredno iz Tactical Foodpack zavitka, kar je izjemno priročno, ko ste na poti ali v gibanju. Ta sirni grižljaj je odličen vir energije in lahko zadovolji vašo željo po slanem. Prav tako pa ga lahko uživate tudi ob tabornem ognju zvečer, ko se želite sprostiti in uživati v okusih narave.

Liofilizirani Gouda sir Tactical Foodpack je priljubljen tudi med pohodniki, kolesarji, planinci in ostalimi ljubitelji športa na prostem. Zaradi svoje lahke embalaže je enostaven za prenašanje in zaradi dolge obstojnosti je obvezen dodatek vsakega nahrbtnika. Poleg športa na prostem pa je ta sir zelo priljubljen tudi med vojaškimi enotami, saj zagotavlja hranljiv in okusen obrok v zahtevnih razmerah.

Tactical Foodpack je vodilno podjetje na trgu liofilizirane hrane in njihovi izdelki so visoko cenjeni med številnimi kupci. Njihova zavezanost kakovosti, okusu in praktičnosti je zagotovilo, da so njihovi izdelki vedno brezhibni. Njihovi kupci cenijo njihove izdelke tudi zaradi bogate izbire in odličnih okusov.

Zato vas vabimo, da preizkusite liofilizirani Gouda sir Tactical Foodpack in se prepričate sami o njegovih prednostih. Ne boste razočarani. Ta sirni grižljaj je okusen, praktičen in poln hranilnih snovi. S svojim edinstvenim okusom in hrustljavo teksturo bo navdušil vse ljubitelje sira. Ne odlašajte več, naročite si Tactical Foodpack Gouda sir že danes in zagotovite si okusno in hranljivo hrano kjerkoli se boste nahajali.

Zakaj izbrati Tactical Foodpack:

- Tactical Foodpack® izvira iz dejanskih potreb in zahtev enot specialnih vojaških sil različnih držav
- Idealen za vojaške misije, v kriznih razmerah, za avanture na prostem
- Visokoenergetski paket z majhno težo
- 100% naravne sestavine, brez dodatkov, brez ojačevalcev okusa
- Zasnovan in izdelan v skladu z načelom vojaških specialnih sil "DON’T F..K WITH THE FOOD!"
- Obroki temeljijo na liofilizirani tehnologiji, ki bo ohranila okus, konsistenco in hranila
- Obrok je pripravljen za zaužitje

Značilnosti & sestavine:

Liofilizirani sirni GOUDA grižljaji Tactical Foodpack bodo potešili vašo željo po slanem in so odličen vir kalcija in beljakovin. Je odlična sprememba od sladkarij v nahrbtniku – polnega okusa, hrustljav in 100 % pravi sir! Jejte neposredno iz Tactical Foodpack zavitka na poti ali uživajte zvečer ob tabornem ognju.

Tactical Foodpack cheddar sir je pripravljen za uživanje. V paket NE vlivajte vode.

Sestavine: pasterizirano mleko, sol, starter kulture, mikrobiološko sirilo

Uporabno do: 4 leta


Rok uporabe natisnjen na embalaži.

Uvoznik: B33, Bogomir Jalovec s.p., Župeča vas 50, 8263 Cerklje ob Krki

Proizvajalec: Tactical Solution OÜ, Farmi 18, Viiratsi, 70101, Estonia

Uživajte v hrustljavem liofiliziranem Gouda siru Tactical Foodpack - izjemna liofilizirana hrana za šport na prostem in avanturiste. Okusen, praktičen in vir kalcija ter beljakovin!

Priporočeni izdelki