Pripravite se na krizne razmere s sos paketom mesne liofilizirane hrane Tactical Foodpack. Idealen za preživetje in ekspedicije. Nakupujte zdaj!

SOS paket za krizne razmere, z mesom - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

SOS paket za krizne razmere, brez mesa - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Popoln 7-dnevni SOS paket brezmesnih obrokov za eno osebo v kriznih razmerah. Vključuje 21 okusnih in hranljivih obrokov ter potrebne dodatke za naravne katastrofe in druge krizne razmere.

Tactical Foodpack obroki so pakirani v praktično plastično vedro, ki ga lahko shranite doma, v garaži ali zakopljete na vrtu. Nikoli ne veste, kaj bo jutri prineslo.

Okusi obrokov Tactical Foodpack brezmesnega SOS paketa: 3x Testenine z zelenjavo, 3x Juha s peso in feta sirom, 2x Ovseni kosmiči z jabolki, 3x Riž z zelenjavo, 3x Vegetarijanski vok z rezanci, 3x Rižev puding z malinami, 2x Maroška enolončnica z lečo, 2x Mediteranski zajtrk Šakšuka

Dodatki vključeni v paket: Tablete za čiščenje vode, Tactical gorilni gel, Vžigalice, Žlica

Skupna energetska vrednost paketa: 38982 kJ / 9317 kcal

Preizkusite Tactical Foodpack - okusen vir energije za vse vaše aktivnosti na prostem! Ne glede na to, ali ste vojak, pohodnik, planinec, alpinist, tabornik, ribič, lovec, pomorščak ali prevoznik, vam bo Tactical Foodpack zagotovil okusne obroke in koristne sestavine.

Tactical Foodpack je enostaven obrok, narejen iz naravnih sestavin brez konzervansov. Sestavine so liofilizirane, kar omogoča dolgo življenjsko dobo do 8 let. Obrok je poln energije, a brez praznih kalorij.

Priprava obroka je hitra in enostavna, tudi v najzahtevnejših pogojih. Odstranite zgornji del vrečke, odstranite absorber kisika, dodajte 200 ml vode (70-100°C), premešajte, zaprite vrečko in pustite stati 8 minut. Vaš obrok je pripravljen! Lahko ga jeste direktno iz vrečke ali pa ga pripravite na odprtem ognju. Če nimate posode za vrelo vodo, vlijte hladno vodo v vrečko in počakajte dvakratnik časa pred konzumacijo.

Tactical Foodpack je idealen tudi za hišno zalogo hrane v primeru kriznih razmer. Rok uporabe obroka je 8 let, medtem ko je rok uporabe dodatkov 2 leti.

Ne oklevajte, poskusite Tactical Foodpack in uživajte v energiji in okusni hrani med vašimi aktivnostmi na prostem!

NATO Standard koda: NSN 8970-38-001-5143

Rok trajanja TACTICAL FOODPACK obrokov je 8 let.

Izdelek je na zalogi v B33 - Opremljen.si skladišču v Slovenija ter ima rok uporabe do 10.12.2030.

Pošljemo naslednji delovni dan po prejemu naročila.

173,00 € 157,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
EAN 4744698013060

Preživite Ekstremne Razmere z Brezmesnim Tactical Foodpackom: 21 Tactical Foodpack Obrokov za Popolno Prehrano v Nepričakovanih Situacijah!

Ali ste že kdaj razmišljali o tem, kako bi se prehranjevali v primeru naravnih katastrof, kot so poplave, neurja ali potresi? Ali pa ste se kdaj znašli v varnostni situaciji, kjer je bila hrana omejena? V takšnih trenutkih je ključnega pomena imeti na voljo zanesljivo, dolgotrajno in enostavno pripravljeno hrano. Prav zato vam predstavljamo neverjeten in inovativen SOS paket hrane za krizne razmere - brezmesni Tactical Foodpack.

Tactical Foodpack je priznana blagovna znamka, ki je specializirana za proizvodnjo visokokakovostne liofilizirane hrane za vse vrste ekstremnih situacij. Njihov cilj je zagotoviti preprosto pripravo okusne hrane, ki bo hranljiva, dolgotrajna in primerna za vse vrste ljudi, tudi vegetarijance. Tactical Foodpack SOS paket hrane za krizne razmere vključuje kar 21 vegetarijanskih Tactical Foodpack obrokov, ki so zloženi v nepredušno zaprto vedro. To vam omogoča, da obroke shranite na varnem in celo zakopljete na vrtu. Tako bodo obroki ostali sveži in uporabni kar do osmih let!

Eno vedro z 21 obroki zadostuje za popolno prehrano ene odrasle osebe za cel teden. To je neizmerno pomembno, saj nam zagotavlja, da bomo imeli zadosten vnos hranil tudi v časih, ko je klasična pridelava in dostop do hrane oviran. Obroke je enostavno pripraviti, saj jih je potrebno samo preliješ z vročo vodo, počakati nekaj minut in že so pripravljeni za uživanje. Preprostost priprave je še posebej dobrodošla v situacijah, ko nimamo na voljo običajnih kuhinjskih pripomočkov ali električne energije.

Tactical Foodpack obroki so izjemno okusni, saj se Tactical Foodpack proizvajalec trudi ohraniti svežino in okus svežih sestavin. Zaradi posebnega postopka liofilizacije se hranilne vrednosti v hrani ohranijo, okus pa ostane izjemen. V Tactical Foodpack paketu boste našli različne okuse obrokov, kot so testenine z zelenjavo, riž z zelenjavo, ovseni kosmiči z jabolkami in še mnogo drugih. Tako boste lahko uživali v raznolikosti okusov tudi v najtežjih trenutkih.

Tactical Foodpack SOS Vedro z 21 obroki je zasnovano tako, da je odporno na vse vremenske vplive, kar ga naredi idealno za shranjevanje in prenašanje v različnih ekstremnih situacijah. Hrano lahko brezskrbno shranjujete na suhem in hladnem mestu, saj je vedro neprepustno za vlago, svetlobo in zrak. To je izjemno pomembno, saj vam zagotavlja, da bo hrana ohranila svojo kakovost in svežino.

SOS paket hrane za krizne razmere - brezmesni Tactical Foodpack že uporablja širok spekter posameznikov in organizacij, ki se zavedajo pomena pripravljenosti na nepredvidljive situacije. Mnogi planinci, pustolovci, vojaki, gasilci, reševalci, raziskovalci in drugi profesionalci, ki se pogosto znajdejo v odročnih in ekstremnih okoljih, uporabljajo Tactical Foodpack obroke kot zanesljiv vir energije in prehrane. Prav tako pa so ti obroki nepogrešljivi tudi med navdušenimi ljubitelji kampiranja, ribolova ali plovbe na odprtem morju. Vedno, ko želimo biti pripravljeni na nepričakovane situacije, je Tactical Foodpack prava izbira.

Ponosni smo, da lahko rečemo, da je SOS paket hrane za krizne razmere - brezmesni Tactical Foodpack izdelek, ki temelji na preverjenih dejstvih. Tactical Foodack proizvajalec uporablja samo najboljše sestavine, ki so skrbno izbrane in pripravljene v nadzorovanem okolju. Vsi Tactical Foodpack obroki so brez umetnih konzervansov, barvil ali ojačevalcev okusa. Zato vam lahko zagotovimo, da je Tactical Foodpack hrana izjemno kakovostna, varna za uživanje ter neškodljiva za vaše zdravje.

Ko se znajdemo v nepredvidljivih situacijah, je pomembno, da smo pripravljeni na vse. SOS paket hrane za krizne razmere - brezmesni Tactical Foodpack je odlična izbira, ki nas ohranja zanesljivo in dobro prehranjene tudi v najtežjih trenutkih. Vzemite si trenutek in premislite o tem, ali ste resnično pripravljeni na morebitno krizo. Če odgovor ni pritrdilen, potem je čas, da se opremite s SOS paketom hrane za krizne razmere - brezmesnim Tactical Foodpackom. Ne odlašajte, temveč poskrbite za lastno varnost in dobrobit že danes.

Zakaj izbrati Tactical Foodpack:

- Tactical Foodpack® izvira iz dejanskih potreb in zahtev enot specialnih vojaških sil različnih držav

- Idealen za vojaške misije, v kriznih razmerah, za avanture na prostem

- Visokoenergetski paket z majhno težo

- 100% naravne sestavine, brez dodatkov, brez ojačevalcev okusa

- Zasnovan in izdelan v skladu z načelom vojaških specialnih sil "DON’T F..K WITH THE FOOD!"

- Obroki temeljijo na liofilizirani tehnologiji, ki bo ohranila okus, konsistenco in hranila

- 8 let roka uporabnosti od proizvodnje - obroki so pripravljeni za zaužitje v manj kot 10 minutah

- Priprava z vročo ali hladno vodo

- Uživajte v obroku neposredno iz vrečke

Pripravite se na nepredvidljive situacije s SOS paketom hrane za krizne razmere.  Hrana, ki ne zahteva kuhanja, primerna za nujne primere in situacije, kot so potresi, poplave ali izpadi elektrike. Osredotočite se na preživetje in se zanesite na kakovostno hrano za preživetje v izolaciji ali ob naravnih katastrofah. Pripravite se na najhujše s tem zanesljivim in hranljivim paketom.

TACTICAL FOODPACK sos

Značilnosti & sestavine:

Popoln kombiniran paket za 1 teden za 1 osebo. Vključuje 21 obrokov.

Obroki so pakirani v plastično vedro. Shranite ga doma, v garaži ali ga zakopljite na svojem vrtu. Nikoli ne veš kaj bo prinesel jutri.

OKUSI TACTICAL FOODPACK BREZMESNEGA SOS PAKETA:

3x Testenine z zelenjavo - neto teža 110 g, vsebnost energije na porcijo 513 kcal

3x Juha s peso in feta sirom – neto teža 90 g, vsebnost energije na porcijo 390 kcal

2x Ovseni kosmiči z jabolki - neto teža 90g, vsebnost energije na porcijo 390 kcal

3x Riž z zelenjavo - neto teža 100g, vsebnost energije na porcijo 520 kcal

3x Vegetarijanski vok z rezanci - neto teža 100 g, vsebnost energije na porcijo 503 kcal

3x Rižev puding z malinami - neto teža 90g, vsebnost energije na porcijo 425 kcal

2x Maroška enolončnica z lečo – neto teža 110 g, vsebnost energije na porcijo 480 kcal

2x Mediteranski zajtrk Šakšuka – neto teža 100 g, vsebnost energije na porcijo 436 kcal

Tablete za čiščenje vode

Tactical gorilni gel

Vžigalice

Žlica

SKUPNA ENERGIJSKA VREDNOST: 38982 kJ / 9317 kcal

Dodatki

Vedro SOS paket poleg paketov obrokov vključuje tudi naslednje pomembne izdelke, ki so bistveni za pripravo ali uživanje hrane v kriznih razmerah:

• Tablete za čiščenje vode

V kritični situaciji tablete za čiščenje vode (10 kosov) naredijo vodo pitno, zelo hitro. Tablete so izjemno učinkovite pri nevtralizaciji bakterij. Te tablete za čiščenje vode uporablja tudi Svetovna zdravstvena organizacija uporablja v svojih brošurah zdravstvenih informacij.
Uporaba: Za hitro dezinfekcijo vode, preprosto dodajte eno tableto na en liter umazane vode. 10 tablet je skupaj 10 litrov čiste vode.

Aktivne učinkovine: Natrijev dikloroizocianurat (NaDCC), 8,5 miligramov na tableto. Tablete za čiščenje vode ubijajo bakterije, bakterijske spore, ciste, alge, glive, protozoe in viruse.

V nujnih primerih, ko nimate dostopa do zanesljivega vodnega filtra, je lahko idealna rešitev tableta za čiščenje vode. Vsekakor uporabljajte čisto vodo, če imate dostop do nje; Tablete za čiščenje vode so namenjene uporabi le v nujnih primerih, saj lahko neprekinjeno uživanje klora negativno vpliva na vaše zdravje.

Uporabno do: 2 leti

• Tactical gorilni gel

Tactical gorilni gel je inovativen izdelek estonskega proizvajalca Biofire ter je kot nalašč za zakurjenje majhnega ognja, namesto da bi dejansko zakurili majhen ogenj. Izdelek je 100% organski (bio). Tactical gorilni gel je odporen na vremenske vplive in ga je mogoče ponovno uporabiti! Ker izdelek ne vsebuje vode, gori pri visokih temperaturah. Vsebuje etanol in silicijev dioksid.


Uporaba: V vrečko s hrano dodajte potrebno količino hladne vode in premešajte. Odprite pokrov Tactical gorilnega gela, posodico z gelom postavite na toplotno odporno površino in z vžigalico ali vžigalnikom prižgite gorilni gel.

Sploščite dno Tactical Foodpack paketa z obrokom in ga postavite nad posodico z gorilnim gelo, tako da naredite stojalo za Tactical Foodpack paket z obrokom (Lahko uporabite dva kosa less, dva kamna itd., pomebno je da sta višja od posodice s Tactical gorilnim gelom, da lahko gel gori in greje dno Tactical Foodpack paketa s hrano).

Tactical Foodpack paket hrane pustite nad plamenom, dokler vsebina Tactical Foodpack obroka ne začne vreti, nato paket hrane odstranite z ognja, zaprite Tactical Foodpack paket z obrokomm in pustite obrok stati toliko časa, kot je navedeno na paketu.

Če želite pogasiti Tactical gorini gel, postavite pokrovček na plamen; ne pihajte v plamen! Tactical gorilni gel je za večkratno uporabo, skupni čas gorenja je 40 min ter zadostuje da z njem pogrejete in pripravite do 10 Tactical Foodpack obrokov hrane.


• Vžigalice

V SOS vedru so dodane vžigalice, če nimate elektrike ali dostopa do vira ognja za ogrevanje vode za paket hrane.


• Žlica

Za vsak slučaj je v vedro dodana tudi žlica.


Obroki Tactical Foodpack so okusen vir energije za vse ‘outdoor’ aktivnosti. Poleg vojakov, specialnih sil, ga uporabljajo pohodniki, planinci, alpinisti, taborniki, ribiči, lovci, pomorščaki, prevozniki. Zaradi dolge življenske dobe je idealen za hišno blagovno rezervo hrane za primer kriznih razmer.

Tactical Foodpack je prepost in okusen obrok, pripravljen iz najboljših naravnin sestavin, brez konzervansov, saj so vse sestavine liofilizirane (sušenje z zamrzovanjem). Sestavine so skrbno izbrane, posebna metoda izdelave pa jamči osemletni rok trajanja. Taktični Foodpack je poln energije, brez praznih kalorij.

Tactical Foodpack jedi in dizajn vrečke katera omogoča pripravo jedi v zahtevni pogoji, so oblikovani in zasnovani s strani estonskih specialnih sil. Obrok je pripravljen zelo hitro tudi v najbolj zahtevnih pogojih. Vrečki se odstrani zgornji del roba, odstrani se absorber kisika, doda se 200ml vode temperature 70-100 stopinj celzija, vsebino zmešajte, rob vrečke zaprite in pustite 8 minut. Obrok je pripravljen za uporabo. Jeste direktno iz vrečke, saj je le-ta oblikovana tako, da nima robov. V primeru da ne razpolagate z dodatno posodo, kjer bi zavreli vodo, lahko vlijete v vrečko hladno vodo ter počakate dvakratnik časa, pred samim konzumiranjem. Jed lahko pripravite tudi na odprtem ognju. V vrečko vstavite hladno vodo in vrečko postavite nad ogenj za nekaj minut. Video navodila za uporabo so vam na voljo v zavihku ‘Video_navodila’.


Uporabno do:


8 let za obroke
2 leti za dodatke

Rok uporabe natisnjen na embalaži.

Uvoznik: B33, Bogomir Jalovec s.p., Župeča vas 50, 8263 Cerklje ob Krki

Proizvajalec: Tactical Solution OÜ, Farmi 18, Viiratsi, 70101, Estonia

Več informacij
Video_navodila

Standarni način priprave obroka:


1) Odtrgajte zgornji del vrečke

2) Odstranite absorber kisika,

3) Dodajte 300ml vode temperature 70-100 stopinj celzija,

4) Zmešajte,

5) Stisnite skupaj zgornji del vrečke ter pustite 8 minut. Obrok je pripravljen.

Dehidrirana hrana Tactical Foodpack - Beef Spaghetti Bolognese , B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

 

 

Alternativni načini priprave obroka: 

Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo plinskega ali bencinskega gorilnika

Vojaški plinski gorilnik lahko kupite tu: Vojaški plinski gorilnik SPIDER s transportno škatlo olivne barve

Vojaški bencinski gorilnik lahko kupite tu: US vojaški bencinski gorilnik M-95Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo grelca na gorilne tablete

Vojaški zložlivi gorilnik na gorilne tablete lahko kupite tu: Vojaški zložljivi gorilnik FireDragon na gorilne tablete (NATO approved NSN: 7310-99-587-4226)

Vojaški kuhalni set z gorilnikom na gorilne tablete lahku kupite tu: Vojaški kuhalni 6-delni set angleške vojske Crusader MKII v multicam torbici BCB International

Vojaške gorilne tablete lahko kupite tu: Vojaške all-weather bio gorilne tablete FireDragon iz etanola, pakiranje 6 kosov (NATO approved NSN: 9110-99-505-2835)

Vojaško kresilo lahko kupite tu: Vojaško kresilo za ogenj s kompasom BCB InternationalPriprava Tactical Foodpack obroka na odprtem ognju

Vojaške all weater vžigalice lahko kupite tu: Vojaške All weather vodoodporne vžigalice za uporabo v hudem vetru ter dežju v vodotesni škatlici (NATO approved NSN: 9920-99-966-9432)

Pri odprtem ognju je potrebno zagotoviti, da ogenj ni prevelik in da plamen ne bo prišel s strani, saj bi se v nasprotnem primeru lahko nalepke prižgale in potem bo vrečka videti zelo grdo, kar pa ne bo vplivalo na okus hrane! Tactical Foodpack embalaža je narejena iz trpežnega, vendar varnega materiala, ki se lahko segreje na ognju in ne sprošča nevarnih snovi, ki bi vas lahko ogrozile ali spremenile okus živila.Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo taktične grelne vreče


Priporočeni izdelki