B33 mag fed paintball military simulation pic6

MAG-FED military simulation paintball na poligonu HILL 331 => PAKET A za 6 oseb

MAG-FED military simulation paintball na poligonu HILL 331 => PAKET B (podaljšane cevi pušk) za 6 oseb

Kaj menijo o MAG-FED military simulation paintball člani DŠOS (Društva študentov obramboslovja Slovenije)

Sistem je definitivno boljši od klasičnega paintballa. Po našem mnenju je največja prednost tega sistema glasnost (in moč) replik ter menjajoči se nabojniki z omejeno količino krogel. Z uporabo tega sistema smo pri naših spopadih in taktičnih vajah opazili, da pride ognjeno kritje in hitra menjava nabojnikov dosti bolj do izraza kot pri klasičnem paintballu in tudi airsoftu. Prav tako je pri uporabi tega sistema vsak strel bolj ovrednoten in ima večji učinek (predvsem psihološki) kot pa na primer pri airsoftu ali paintballu – do tega pride najverjetneje zaradi majhnega števila samih krogel, njihove izhodne hitrosti, poka in učinka na cilju. Z uporabo primernega terena za usposabljanje in z dobro premišljenim ter napisanim scenarijem je možno sistem uporabiti za zelo dobre vojaške simulacije. Sistem je najbolj primeren za uporabo v simulacijah oz. usposabljanjih urbanega bojevanja in bližnjega boja.

270,00 € 221,31 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1001

Kaj je MAG-FED military simulation paintball?

Mag-fed pomeni, da se krogle polnijo v puškino cev s pomočjo magazinov (nabojnikov), tako kot pri pravih puškah. Paintball igra tako pridobi na atraktivni realnosti, kar navdušuje igralce. Kroglo v cev potiska vzmet v magazinu in ne gravitacija, kot je to običaj pri ostalih paintball puškah s tradicionalnim hooper polnjenjem. Paintball krogle so temu prilagojene in imajo ovoj iz umetne mase in ne iz želatine kot običajne paintball krogle. Potisni zrak je diskretno skrit v kopitu puške in ni viden navzven. Tako imamo končno tudi pri paintballu puške, ki so enakega videza kot prave puške in nimajo raznih dodatkov v obliki "flaš", kot jih poznajo ostali proizvajalci, ki skušajo narediti military paintball puške. Mag-fed puške so po izgledu, občutku in funkcionalnosti popolnoma enake kot prave puške. Zaradi tega so izjemno popularne za potrebe realističnih taktičnih treningov policije, vojske in varnostnih agencij.

Za rezervacijo termina pišite na b33@milsim.si ali pokličite na 040 786 356.

Termin je potrebno rezervirati najmanj 10 dni pred dogodkom.

Več informacij na:

www.milsim.si


Kaj vse vsebuje paket B (podaljšana cev puške) za posameznega igralca:


Mag-fed paintball military simulation kaj dobim


Taktična ter force-on-force oprema s katero vas opremimo:


Mag-fed paintball military simulation oprema puška

Mag-fed paintball military simulation oprema taktična oprema


Poligon HILL 331 je zgrajen v celoti iz naravnih materialov ter vsebuje avtentično džungelsko vasico z zaporom in bunkerji:


Mag-fed paintball military simulation poligon HILL 331 pic1