Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Vojaška oblačila za dež

   

Izdelki 1 do 10 od 17 skupaj

 1. 1
 2. 2
 1. Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ z integriranim flis slojem, črna barva

  Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ črna barva, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Strum, so vodoodbojne mehke hlače idealne za hladne dni. Moderni kroj z ojačanim kolenskim predelom in veliko funkcionalnimi žepi ter višjim ledvenim delom naredi hlače večnamensko uporabne. Tako so poleg osnovne vojaške namembnosti, odličen izbor za lovce, ribiče, pohodnike in vse kateri se gibljete v naravi in potrebujete udoben in zanesljiv kos oblačila. Hlače imajo všite D-obroče za nameščanje dodatne opreme, do katere potrebujete hiter in enostaven dostop (svetilka, rokavice, ključi, multifunkcijsko orodje,…)
  brez DDV: 60,61 € z DDV: 73,95 €
 2. Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ z integriranim flis slojem, multicam barva

  Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ multicam barva, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Strum, so vodoodbojne mehke hlače idealne za hladne dni. Moderni kroj z ojačanim kolenskim predelom in veliko funkcionalnimi žepi ter višjim ledvenim delom naredi hlače večnamensko uporabne. Tako so poleg osnovne vojaške namembnosti, odličen izbor za lovce, ribiče, pohodnike in vse kateri se gibljete v naravi in potrebujete udoben in zanesljiv kos oblačila. Hlače imajo všite D-obroče za nameščanje dodatne opreme, do katere potrebujete hiter in enostaven dostop (svetilka, rokavice, ključi, multifunkcijsko orodje,…)
  brez DDV: 60,61 € z DDV: 73,95 €
 3. Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ z integriranim flis slojem, olivna barva

  Tople 3-slojne nepremočjive vojaške hlače RANGER SOFTSHELL model ′ASSAULT′ olivna barva, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Strum, so vodoodbojne mehke hlače idealne za hladne dni. Moderni kroj z ojačanim kolenskim predelom in veliko funkcionalnimi žepi ter višjim ledvenim delom naredi hlače večnamensko uporabne. Tako so poleg osnovne vojaške namembnosti, odličen izbor za lovce, ribiče, pohodnike in vse kateri se gibljete v naravi in potrebujete udoben in zanesljiv kos oblačila. Hlače imajo všite D-obroče za nameščanje dodatne opreme, do katere potrebujete hiter in enostaven dostop (svetilka, rokavice, ključi, multifunkcijsko orodje,…)
  brez DDV: 60,61 € z DDV: 73,95 €
 4. US vojaška jakna iz softshell nivo 5 (Extended Cold Weather Clothing Systems (ECWCS) - generacija III po US army specifikaciji) črna barva

  US vojaška jakna iz softshell nivo 5 (Extended Cold Weather Clothing Systems (ECWCS) - generacija III po US army specifikaciji), priznanega ameriškega proizvajalca Teesar Inc. Črna barva. Jakna je narejena iz udobnega hitro sušečega materiala, kateri odvaja vlago iz notranjosti ter hkrati ohranja toploto. Odlične izolacijske lastnosti ter hkrati udobje pri nošenju. Primerna za vojake, pripadnike varnostnih sil ter vse kateri potrebujete v mrzlih deževnih/snežnih dneh zaščito in oblačila katera vas pri gibanju ne ovirajo. Jakna se nosi kot zaščita preko spodaj oblečene uniforme, lahko pa tudi samostojno.
  brez DDV: 40,94 € z DDV: 49,95 €
 5. US vojaške hlače iz softshell nivo 5 (Extended Cold Weather Clothing Systems (ECWCS) - generacija III po US army specifikaciji) črna barva

  US vojaške hlače iz softshell nivo 5 (Extended Cold Weather Clothing Systems (ECWCS) - generacija III po US army specifikaciji), priznanega ameriškega proizvajalca Teesar Inc. Črne barve. Narejene si iz udobnega hitro sušečega materiala, kateri odvaja vlago iz notranjosti ter hkrati ohranja toploto. Odlična izolacijske lastnosti ter hkrati udobje pri nošenju. Primerne so za vojake, pripadnike varnostnih sil ter vse kateri potrebujete v mrzlih deževnih/snežnih dneh zaščito in oblačila katera vas pri gibanju ne ovirajo. Hlače se nosijo kot zaščita preko spodaj oblečene uniforme, lahko pa tudi samostojno.
  brez DDV: 32,75 € z DDV: 39,95 €
 6. Vojaška 3 slojna nepremočljiva jakna podložena s flisom za v dež in sneg barva German Flecktarn

  Vojaška jakna priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, je izdelana iz 3 plastnega laminata in vas bo ščitila pred dežjem, snegom in vetrom. Jakna je podložena s snemljivim flisom. Je udobna, topla ter ima veliko funkcionalnih žepov.
  brez DDV: 98,32 € z DDV: 119,95 €
 7. Vojaška 3 slojna nepremočljiva jakna podložena s flisom za v dež in sneg olivna barva

  Vojaška jakna priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, je izdelana iz 3 plastnega laminata in vas bo ščitila pred dežjem, snegom in vetrom. Jakna je podložena s snemljivim flisom. Je udobna, topla ter ima veliko funkcionalnih žepov.
  brez DDV: 98,32 € z DDV: 119,95 €
 8. Vojaška 3 slojna softshell nepremočljiva SCU 14 jakna podložena s flisom za v dež in sneg dark coyote barva

  Vojaška 3 slojna softshell SCU 14 jakna priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, je izdelana iz 3 plastnega laminata in vas bo ščitila pred dežjem, snegom in vetrom. Jakna je podložena s flisom. Je udobna, topla ter ima veliko funkcionalnih žepov. Jakna je vsestranska in vzdržljiva in kot takšna primerna za vojake, varnostni sektor, lovce, ribiče, pohodnike...
  brez DDV: 65,53 € z DDV: 79,95 €
 9. Vojaška softshell 3 slojna nepremočljiva (vodni stolpec 5.000 mm) in neprepihljiva jakna model PCU (Protective Combat Uniform) črne barve

  Softshell PCU (Protective Combat Uniform) priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm je lahka nepremočljiva jakna. Prirmerna je za mrzlo ter deževno vreme. S primernimi spodnjimi oblačili je ta jakna odlična izbira za jesen, zimo in pomlad. In ker ni podložena, jo lahko uporabljate tudi v deževnih in vetrovnih poletnih dneh. Material jakne je 3slojni laminat z zunanjo najlon plastjo odporno proti vetru, vodi in obrabi. Srednji sloj je dihajoča membrana iz poliestra. Notranji sloj je prav tako iz najlona. Šivi so trpežni. Ima šest žepov. Dva velika stranska žepa na prednji strani, dva manjša prsna žepa ter dva žepa na rokavih. Vse zadrge so bodisi vodoodporne, bodisi zaščitene s poklopno zaščito. Rokavi so nastavljivi z velkro trakom z namenom prerečitve vdora mrzlega zraka v jakno. Manjša kapuca je spravljena v ovratniku jakne.
  brez DDV: 49,14 € z DDV: 59,95 €
 10. Vojaška softshell 3 slojna nepremočljiva (vodni stolpec 8.000 mm) in neprepihljiva jakna PROFESSIONAL model PLUS črne barve

  Vojaška softshell jakna PROFESIONAL model PLUS priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, je izdelana iz 3 plastnega laminata in vas bo ščitila pred dežjem (vodni stolpec 8.000 mm), snegom in vetrom. Jakna je podložena s flisom in membrano. Je udobna, topla ter ima veliko funkcionalnih žepov.
  brez DDV: 91,76 € z DDV: 111,95 €
Loading ...Load More ...

   

Izdelki 1 do 10 od 17 skupaj

 1. 1
 2. 2