Taktična torba za na rame Assault Small. Primerna je za terenske aktivnosti, pohodništvo, kampiranje in več. Vrhunska vojaška oprema za vsakodnevno uporabo. Opremljen.si

Taktična torba za na ramo ASSAULT small črna barva

Taktična torba za na ramo ASSAULT small coyote barva

 Taktična torba za na ramo ASSAULT small olivna barva je zasnova v stilu zanke z enim glavnim predelkom, zunanjimi žepi in oblazinjeno hrbtno ploščo z zračno mrežico. Torbo lahko uporabljate v kombinaciji s klasičnim nahrbtnikom saj jo po potrebi lahko hitro snamete, kar omogoča hiter dostop do pogosto uporabljene opreme, medtem ko imate težjo opremo v klasičnem nahrbtniku.

43,95 € 36,02 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
14059105

Material:

Material: 100% poliester

Značilnosti:

Dimenzije: 30 x 22 x 13cm

Teža: 615g

Volumen: 10 litrov

Torba ima širok, ergonomski in oblazinjen naramni trak z zračno mrežico, ki diha, veliko zaponko za hitro odpenjanje, več trakov MOLLE, majhen žep na rokavu, dva D-obročka z elastičnim trakom in stabilizatorski trak s zaponko za hitro odpenjanje. Nastavljiv 7,5 cm naramni trak je optimiziran za desničarje, vendar deluje obojestransko.

Podložena hrbtna stran omogoča enostavno kroženje zraka in udobno nošenje, tudi ko je torba polna. Za oblazinjenim hrbtom je ločen predal, pritrjen z najlonskim trakom, zapiranjem s pritiskači in D-obročkom. Poleg tega ima hrbtna plošča MOLLE pritrdilni trak na ježka. Notranjost zadnjega predala ima velik del z ježkom, ki ga lahko uporabite za pritrditev hidracijskega meha ali kot varen žep za hitri dostop za tablico.

Glavni predal ima dva žepa na rokavih, veliko velcro ploščo, širok elastičen trak z zanko in ločen notranji žep z zapiranjem na zadrgo in jezičkom za vlečenje.

Na sprednji strani torbe sta dva žepa z zadrgo in trakovi MOLLE na zunanji strani. Zgornji žep je opremljen z notranjim žepom na rokavu in elastičnim trakom, medtem ko spodnji žep vključuje dodatni notranji del za administracijo z žepom na rokavu, najlonski trak s karabinom, več elastičnih trakov in žep z zadrgo na zunanji strani.

Poleg tega ima torba tudi velik oblazinjen ročaj, drenažne luknje na dnu in več trakov MOLLE iz tkanine za pritrditev dodatnih torbic ali opreme, zaradi česar je torba idealna izbira tako za vojsko, first responderje in organe kazenskega pregona, kakor tudi  za popotnike. ki potrebuje praktičen nosilni sistem.

EDC torba, torba čez ramo, MILTEC, MIL-TEC, B33 Tactical, B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, outdoor oprema

EDC torba, torba čez ramo, MILTEC, MIL-TEC, B33 Tactical, B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, outdoor oprema

Priporočeni izdelki