Iščete nahrbtnik za vaše vojaške pustolovščine? Vojaški nahrbtnik Karrimor SF MODI 15 je narejen za izpolnitev vaših pričakovanj. Zasnovan s poudarkom na kakovosti materialov, vzdržljivosti in praktičnosti, ta nahrbtnik bo zanesljivo služil vašim potrebam

MODI 15 - lahki vojaški pohodniški nahrbtnik - olivna barva

Iščete nahrbtnik za vaše vojaške pustolovščine? Vojaški nahrbtnik Karrimor SF MODI 15 je narejen za izpolnitev vaših pričakovanj. Zasnovan s poudarkom na kakovosti materialov, vzdržljivosti in praktičnosti, ta nahrbtnik bo zanesljivo služil vašim potrebam

MODI 15 - lahki vojaški pohodniški nahrbtnik - črna barva

MODI 15 - lahki vojaški pohodniški nahrbtnik - coyote barva

Z vojaškim nahrbtnikom MODI 15 britanskega proizvajalca Karrimor SF, boste pripravljeni na vsako situacijo. Zasnovan z modularno funkcionalnostjo in laminirano lasersko rezano tkanino, ki zagotavlja nižjo težo in sodoben videz. Z zgornjim pokrovnim žepom in glavnim shranjevalnim predelom, v katerega je  mogoče dostopati preko dvosmerne zadrge, boste imeli enostaven dostop do vseh svojih potrebščin. Notranji žepi za prenosni računalnik in organizator drobne opreme poskrbijo za popolno organizacijo. Ne glede na to ali ste avanturist, raziskovalec ali pripadnik vojske, temu nahrbtnikom boste lahko zaupali, da vam bo zagotovil maksimalno varnost, udobje in kakovost.

B33 - opremljen.si, sodeluje s KARRIMOR SF proizvajalcem na javnih razpisih in B2B naročilih.

165,95 € 136,02 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
M249C1

Karrimor SF MODI 15 - Vrhunski taktični nahrbtnik za dobro pripravo na vsako ekspedicijo

Iščete kakovosten vojaški nahrbtnik za vaše pohodniške avanture ali taktično udejstvovanje? Vojaški nahrbtnik Modi 15, birtanskega proizvajalca Karrimor SF je zagotovo nahrbtnik, ki bo zadovoljil vaše potrebe.
S tem nahrbtnikom boste pripravljeni na vse izzive na vaši poti. Zasnovan je za dolgotrajno uporabo in je izdelan iz kakovostnih materialov, ki so odporni proti obrabi. Z njim boste lahko prinesli vse potrebne pripomočke in opremo za vaše pohodniške avanture ali vojaške operacije.
Nahrbtnik Modi 15 Karrimor SF ima prostornino 15 litrov, zato je ravno prav velik, da lahko vanj spravite vse pomembne predmete. Poleg tega pa ima večino prostora v osrednjem predelu nahrbtnika, kar vam omogoča lažjo organizacijo vaše opreme.
Nahrbtnik ima tudi vodoodporni sistem, kar je še posebej pomembno za pohodniške avanture in udejstvovanja v težkih vremenskih pogojih. S tem se boste lahko izognili težavam z mokro opremo in predmeti, ki bi lahko negativno vplivali na vaše izkušnje.
Vojaški nahrbtnik Modi 15 Karrimor SF ima tudi ergonomsko oblikovan hrbet, ki zagotavlja udobje in razbremeni pritisk na hrbtenico. To je še posebej pomembno za dolgotrajno nošnjo nahrbtnika na vaših pohodniških avanturah ali vojaških operacijah.
Vse te lastnosti in funkcije skupaj s številnimi drugimi funkcijami, ki jih ta nahrbtnik ponuja, zagotavljajo, da je vojaški nahrbtnik Modi 15 Karrimor SF najboljša izbira za vaše potrebe. Z nakupom tega nahrbtnika boste imeli zagotovljeno trajnost in kakovost, ki vam bodo služili pri vsaki vaši avanturi in na vseh udejstvovanjih. Ne čakajte in si zagotovite svoj nahrbtnik še danes!

Dimezija, volumen in teža:
Nahrbtnik MODI 15 KARRIMOR SF ima dimenzije približno 44 x 25 x 20 cm s prostornino 15 litrov in tehta približno 1,2 kg

Materijal glavne tkanine: KS-LC
Tkanina KS-LC v olivni, coyote ter sivi barvi je 500D najlonska tkanina na vidni zunanji strani, na notranji strani pa laminirana z 210D najlonom, s čimer je povečana trpežnost in vzdržljivost vojaškega nahrbtnika. Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.

Značilnosti vojaškega nahrbtnika MODI 15 Karrimor SF:
- Laserski rez modularne funkcionalnosti (Laser cut)
- Ramenski naramnici v obliki črke S (S shaped shoulder harness)
- Odstranljiv prsni pas (Removable sternum strap)
- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)
- Vsebuje žep za hidracijski meh (Hydration specialised)
- Vsebuje žep za presnosni računalnik (Laptop compartment)
- Integrirani pokrovni shranjevalni žep (Lid pocket)
- integriran organizator za drobno opremo (Organiser & small item pocket inside)
- MOLLE kompatibilen (MOLLE compatible)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)
- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)
- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))
- YKK zadrge (YKK zips)

MODI 15

Odkrijte izkušnje uporabnikov in koristi vojaškega nahrbtnika Karrimor SF MODI 15 iz Nordic linije - B33 Tactical Blog

Pridružite se nam na B33 Tactical - Opremljen.si blogu, kjer lahko preberete izjave kupcev in povratne informacije o vojaškem nahrbtniku Karrimor SF MODI 15 iz Nordic linije. Izvedeli boste, kako so uporabniki izkoristili ta nahrbtnik za različne aktivnosti in zakaj so bili navdušeni nad njegovimi lastnostmi.

Izberite Karrimor SF Nordic linijo vojaškega nahrbtnika MODI 15 za vaš naslednji pustolovski podvig. Ta visokokakovostni taktični nahrbtnik je izdelan za zagotavljanje vzdržljivosti in funkcionalnosti v vsakem okolju. Opremljen.si ponuja široko izbiro voj

Ne zamudite priložnosti, kliknite na povezavo in se prepričajte sami: https://opremljen.si/blog/karrimor-sf-vojaski-nahrbtnik-modi-15-coyote-barva-iz-nordic-linije-popolna-oprema-za-vase-avanture.html

Justin Miles recenzija nahrbtnika KARRIMOR SF MODI 15

Pridružite se nam na B33 Tactical - Opremljen.si blogu in preberite Justin Miles recenzijo 15 litrskega nahrbtnika Karrimor SF Modi 15. Odkrijte, zakaj je ta majhen a zmogljiv sopotnik idealen za vsakodnevne avanture!

Več si preberite tukaj: https://opremljen.si/blog/preizkusili-smo-15-litrski-nahrbtnik-karrimor-sf-modi-15-majhen-a-zmogljiv-sopotnik-za-vsakodnevne-avanture.html

Izberite Karrimor SF Nordic linijo vojaškega nahrbtnika MODI 15 za vaš naslednji pustolovski podvig. Ta visokokakovostni taktični nahrbtnik je izdelan za zagotavljanje vzdržljivosti in funkcionalnosti v vsakem okolju. Opremljen.si ponuja široko izbiro voj

Grafični prikaz funkcionalnosti nahrbtnika KARRIMOR SF MODI 15

Pridružite se nam na našem blogu B33 Tactical - Opremljen.si in si oglejte grafično prikazane funkcionalnosti taktičnega nahrbtnika Karrimor SF Modi 15, ki vam bo olajšal organizacijo opreme za enodnevne pustolovščine. Ne zamudite priložnosti za optimalno opremo in pripravite se na nepozabno avanturo!

Preberite več https://opremljen.si/blog/opremite-se-za-enodnevne-pustolovscine-s-takticnim-nahrbtnikom-karrimor-sf-modi-15.html

Izberite Karrimor SF Nordic linijo vojaškega nahrbtnika MODI 15 za vaš naslednji pustolovski podvig. Ta visokokakovostni taktični nahrbtnik je izdelan za zagotavljanje vzdržljivosti in funkcionalnosti v vsakem okolju. Opremljen.si ponuja široko izbiro voj

Več informacij
Nega

Vojaški nahrbtnik MODI 15 britanskega proizvajalca KARRIMOR SF, je izdelan iz kakovostnih materialov, zato je za njegovo vzdrževanje potrebno nekaj skrbi.

Nekaj nasvetov za nego tega izdelka:

1. Čiščenje: Pred čiščenjem nahrbtnika ga najprej izpraznite in z njega odstranite morebitne ostanke hrane oziroma umazanije. Za čiščenje uporabite nežen čistilni sprej ali milnico, ki vsebuje blage sestavine. Sredstva za beljenje ali čistila, ki vsebujejo kisline, ne uporabljajte, saj lahko poškodujejo material. Po čiščenju nahrbtnik dobro sperite s čisto vodo in pustite, da se popolnoma posuši. Ne sušite ga na soncu ali drugih virov toplote.

2. Vzdrževanje: Za ohranjanje videza in trpežnosti nahrbtnika ga redno vzdržujte. Občasno ga preglejte in odpravite morebitne poškodbe ter prišite odtrgane dele. Priporočljivo je tudi uporabiti impregnacijsko sredstvo, ki bo preprečilo vdor vode in umazanije v notranjost.

3. Shranjevanje: Pred shranjevanjem nahrbtnik dobro očistite in posušite. Nato ga shranite na suhem in zračnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe in drugih virov toplote. Lahko ga tudi pospravite v priloženo vrečko, če je ta na voljo.

S skrbno nego in vzdrževanjem bo vaš Karrimor SF vojaški nahrbtnik Modi 15 dolgo služil svojemu namenu.

Priporočeni izdelki