Profesionalna 73cm veriga ročne žage s ostrimi jeklenimi zobniki ter ergonomsko oblikovanimi ročaji

Vojaška žaga 73cm dolga veriga z ostrimi jeklenimi zobniki ter ergonomsko oblikovanimi ročaji

Vojaška gozdna mačeta s tokom by B33 army shop www.opremljen.si

Vojaška gozdna mačeta s tokom za nošenje

Vojaška preklopna žaga z dvojnimi zobniki ter torbico za pas

Mil-tec zložljiva žaga je odličen pripomoček za vse ljubitelje taborjenja, izletov v naravo in dejavnosti na prostem. S svojo kompaktno zasnovo in zmogljivostjo zagotavlja učinkovito rezanje lesa in vej.

Ta črna, zložljiva žaga je izdelana iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Priložen etui omogoča varno shranjevanje in prenašanje žage, kar je še posebej priročno med potovanji.

Mil-tec zložljiva žaga je opremljena z ostrim rezilom, ki omogoča hitro in natančno rezanje. Zelo enostavna za uporabo, saj se zloži in razpre s preprostim premikom. Njena ergonomska zasnova omogoča udobno držanje, kar omogoča večjo natančnost in učinkovitost pri rezanju.

Ne glede na to, ali greste na kampiranje, planinarjenje ali preprosto potrebujete žago za urejanje vrta, bo Mil-tec zložljiva žaga idealna izbira. Njena vsestranskost in vzdržljivost omogočata enostavno obdelavo različnih vrst lesa in vej.

Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite to visoko kakovostno in uporabno žago. Mil-tec zložljiva žaga bo postala nepogrešljiva pri vaših dogodivščinah na prostem. Prepustite se rezanje s stilom in učinkovitostjo!

21,95 € 17,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15504500

Zložljiva žaga z dolžino rezila 19,5 cm, ki je izdelana iz nerjavečega jekla.

16 cm dolg ročaj je prevlečen s protizdrsno gumasto oblogo.

Žaga ima zaklepanje rezila v odprtem in zaprtem položaju ter zobe tipa XT, razporejene v dveh vrstah.

Priložena je torbica iz najlona z ježkom, ki se zapira, in eno zanko za pritrditev na pas.

Tehnični podatki

Rezilo: nerjaveče jeklo
Ročaj: plastika
Torbica: 100% najlon
Dolžina rezila: 19,5 cm
Skupna dolžina: 41 cm
Teža: približno 380 g

Pridobite vrhunsko vojaško preklopno žago z dvojnimi zobniki ter torbico za pas - zanesljiva in vzdržljiva oprema za avanturiste, planince, plezalce in gozdarje. Učinkovito žaganje lesa in obrezovanje vej na prostem.

Zagotovite si vrhunsko vojaško preklopno žago z dvojnimi zobniki ter torbico za pas - Odličen pripomoček za avanturiste in naravne ljubitelje!

Vojaška preklopna žaga z dvojnimi zobniki ter torbico za pas je vrhunski pripomoček, ki je nepogrešljiv za vse avanturiste, pohodnike, outdoor entuzijaste in druge ljudi, ki se radi podajo v naravo. Ta izjemna žaga omogoča učinkovito in enostavno žaganje lesa ter obrezovanje vej, kar vam bo olajšalo vsako izkušnjo na prostem.

Ena od glavnih prednosti vojaške preklopne žage je njena izjemna vzdržljivost. Izdelana je iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki ji omogoča dolgo življenjsko dobo, tudi pri intenzivni uporabi. Poleg tega je opremljena z dvojnimi zobniki, kar zagotavlja gladko in učinkovito rezanje. Ne glede na to, ali žagate debelejše veje ali večje kose lesa, bo ta žaga zagotovila hitre in natančne rezultate.

Praktičnost je še ena od odlik vojaške preklopne žage. Zložljiva zasnova omogoča, da jo enostavno spravite v priloženo torbico za pas, kar olajša prenašanje in shranjevanje. S svojo kompaktno velikostjo in lahko težo je idealna za vsakogar, ki se poda na ekspedicije ali v taborjenje, saj ne bo zavzela veliko prostora v vaši opremi.

Ne glede na to, ali potrebujete žago za obrezovanje dreves, gradnjo zavetišča ali preprosto za pripravo tanjših drv za ogenj, bo vojaška preklopna žaga z dvojnimi zobniki opravila nalogo z lahkoto.  Z enostavnim oprijemom ročajev in uporabo pravilne tehnike rezanja boste lahko prihranili dragocen čas in energijo.

Poleg tega je vojaška preklopna žaga z dvojnimi zobniki popolnoma varna za uporabo. Ergonomsko oblikovani ročaji zagotavljajo udoben oprijem, medtem ko je žaga opremljena z varnostnim zapiralnim mehanizmom, ki preprečuje nenamerno odpiranje med shranjevanjem ali prenašanjem. To dodatno zagotavlja vašo varnost in preprečuje morebitne poškodbe.

Uporaba vojaške preklopne žage z dvojnimi zobniki ni omejena le na določene dejavnosti ali skupine ljudi. Ta žaga je vsestranski pripomoček, ki ga lahko uporabljajo tako profesionalni uporabniki kot tudi rekreativni ljubitelji narave. Plezalci jo pogosto uporabljajo za obrezovanje vej na plezalnih poteh, planinci jo vzamejo s seboj za lažje premagovanje poti, avanturisti pa jo nosijo kot del svoje obvezne opreme med pohodi in kampiranjem.

Kupci vojaške preklopne žage z dvojnimi zobniki se vedno znova navdušujejo nad njenimi zmogljivostmi in kakovostjo. Pozitivne izkušnje strank so dokaz, da je ta izdelek vreden svojega denarja. Ne le da boste prihranili čas in energijo pri rezanju lesa, ampak vam bo ta žaga tudi omogočila, da se osredotočite na uživanje v svojih aktivnostih na prostem.

Skupaj z vojaško preklopno žago z dvojnimi zobniki prejmete tudi torbico za pas, ki je kot nalašč za shranjevanje in prenašanje žage. Torbica je narejena iz trpežnega materiala, ki zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi, kot so dež, sneg ali drugi vremenski pogoji. Praktični pas na torbici omogoča, da jo pripnete na pas ali nahrbtnik, kar omogoča enostaven dostop do žage, ko jo potrebujete.

Če iščete zanesljivo in učinkovito žago za uporabo na prostem, je vojaška preklopna žaga z dvojnimi zobniki prava izbira za vas. Ne glede na to, ali se podajate na pohod, kampiranje ali pa ste profesionalec, bo ta žaga zagotovila hitre rezultate in zanesljivost. Ne zapravljajte svojega dragocenega časa in energije z neučinkovitimi žagami - nadgradite svojo opremo z vojaško preklopno žago z dvojnimi zobniki ter torbico za pas in se pripravite na nepozabne pustolovščine v naravi.

Pridobite svoj primerek vojaške preklopne žage z dvojnimi zobniki ter torbico za pas še danes in se prepričajte sami, zakaj je toliko ljudi navdušenih nad njenimi zmogljivostmi. Ne zamudite priložnosti za enostavno in učinkovito žaganje lesa na prostem.

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje preklopne žage:

1. Redno čiščenje: Po vsaki uporabi preklopno žago očistite z mehko krpo in odstranite morebitno umazanijo ter ostanke lesa. Pazite, da odstranite tudi ostanke smole, saj lahko to vpliva na rezalne zmogljivosti žage.

2. Preverite stanje zob: Redno preverjajte stanje rezilnih zob žage. V primeru, da so zobje zelo obrabljeni, jih je treba zamenjati. Prav tako preverite, ali so zobje trdno pritrjeni na žago. Če opazite kakršnekoli poškodbe ali ohlapne zobe, jih nemudoma zamenjajte.

3. Mazanje žage: Da bi zagotovili gladko delovanje in podaljšali življenjsko dobo žage, redno mazanje zobnikov in mehanizma za preklapljanje. Za to uporabite primeren mazalni olje ali mazalno maščobo. Pred uporabo žage vedno preverite, ali je dovolj mazana.

4. Pravilno shranjevanje: Po uporabi preklopno žago pospravite v priloženo torbico za pas ali drugo primerno shranjevalno enoto. Pazite, da je žaga varno shranjena, da se zmanjša možnost poškodb ali izgube rezilne ostrine.

5. Previdnost pri uporabi: Vedno pazite, da varno držite žago med uporabo. Uporabljajte ustrezno zaščitno opremo, vključno s kakovostnimi rokavicami in očali, da preprečite morebitne poškodbe. Previdno ravnajte z žago in se izogibajte nepotrebnim sunkovitim gibom, ki bi lahko povzročili poškodbo ali lom rezila.

6. Redna pregledovanja: Periodično pregledujte vse dele žage, vključno z ročajem, mehanizmi in zobniki, da zagotovite, da so v dobrem stanju. Če opazite kakršnekoli poškodbe ali nepravilnosti, takoj ukrepajte in po potrebi zamenjajte poškodovane dele.

Upoštevanje teh navodil za nego in vzdrževanje bo zagotovilo, da bo vaša preklopna žaga optimalno delovala in imela dolgo življenjsko dobo.