Product was successfully added to your shopping cart.

Leatherman - Raptor Medicinske škarje iz nerjavečega jekla 420HC

Hiter pregled

RAPTOR je namenjen profesionalcem - reševalcem. Razvit je bil skupaj z US ARMY MEDICAL ekipo, ki veljajo za referenco - vrhunsko izurjene in tehnično opremljene profesionalce za reševanje v najtežjih pogojih. Brez odvečnih orodij odlično opravlja funkcijo pomoči pri reševanju. Kompakten, odprt ali zložen je na voljo za pasom ali na prsih reševalca. Izredno močne škarje in rezalna kljuka so namenjene odstranjevanju obleke, vrvi, obuval, prstanov ali rezanju zaščitnih pasov. Vgrajen je še razbijalec stekla, merilo za triažo ter nastavek za odpiranje kisikovih bomb. RAPTOR niso samo škarje, je veliko več in nujno potreben pripomoček reševalnih ekip.

Leatherman Raptor je zasnovan posebej za reševalce in gasilce, saj združuje vsa najnujnejša orodja, ki jih lahko potrebujete ob intervenciji. Orodju je priložen tok iz polimera, ki se lahko pritrdi na MOLLE platforme, samo orodje pa ima kar 25 let garancije.

Leatherman Raptor škarje vsebujejo potrebna orodja za medicinske profesionalce za hitro in varno opravljanje dela v nujnih razmerah. Izdelan v sodelovanju z specialnim operacijskim medicinskim osebjem, EMT in profesionalnimi gasilci katerim so standardne medicinske škarje dobro znane. Raptor je bil izdelan z ravno pravšnjim ravnotežjem več namenskih orodij za medicinske-posebne operacije brez pretiravanja v številu orodij, ki bi otežila delovanje v življensko ogroženih primerih. Ko je preživetje pod vprašajem, Raptor glasno in jasno odgovori. Priložen je tudi tok za nošenje na pasu, ki olajša nošenje in uporabo.

Zaloga: Na zalogi

113,95 €