B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaška zložljiva postelja 190 x 65 x 42 cm nosilnosti do max 120 kg s transportno torbo olivna barva

B33 army shop - Vojaško kompaktno multifunkcijsko orodje Black Cobra MILTEC, MIL-TEC opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)

Vojaško kompaktno multifunkcijsko orodje Black Cobra z 9 orodji iz jekla tipa 2Cr13

Vojaška zložljiva postelja 210 x 68 x 44 cm nosilnosti do max 160 kg s transportno torbo olivna barva

Zložljiva vojaška postelja dimenzije 210 x 68 x 44 cm, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 108x20x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje. V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati. Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 160 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 9 kg). Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem. Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

119,95 € 98,32 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
14401000

Ležišče: 100% Polyester (Oxford 200 g/m2), prevlečen s Polyurethane zaščito

Ohišje: Aluminij Transporna torba: 100% Polyester

Dimenzija razstavljene vojaške zložljive postelje 210 x 68 x 44 cm

Dimenzija sestavljene vojaške zložljive postelje 108 x 20 x 12 cm

Teža vojaške zložljive postelje: 9 kg

Maksimalna nosilnost vojaške zložljive postelje: 160 kg

 

Značilnosti:

- Zložljiva vojaška postelja dimenzije 210 x 68 x 44 cm, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam.

- Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 108x20x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje.

- V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati.

- Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 160 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 9 kg).

- Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem.

- Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina at www.opremljen.si

Priporočeni izdelki