Vojaške jakne

Vojaške jakne

V B33 Tactial na www.opremljen.si, vam nudimo jakne primerne za varnostne službe in strelce. Zaradi ogromno funkcionalnosti ter urbanega izgleda so primerne tudi za vsakdanjo uporabo v mestih, kakor tudi za izlete v naravo, gore.

Nepremočljive vojaške jakne so sestavljne iz več neremočljivih plasti, tiste za zimske mesece pa so podložene še s termoflisom. Ker so to v osnovi delovne jakne, namenjene za izvajanje fizično napornih aktivnosti, imajo na predelu pazuh zadrgo s katero lahko odpremo podpazdušni del, da nam odvečna toplota iz notranjosti se odvede ven. S tem prsne zadrge ne odpiramo in tako uravnavamo primerno notranjo temperaturo. Nekateri modeli jaken imajo integrirano kapuco na zunanjem robu ovratnika, določeni modeli, predvsem tisti lažji za uporabo v toplejših mesecih pa imajo kapuco diskretno skrito v samem ovratniku.

Vojaške jakne, ki so del uniforme so v različnih maskirnih barvah in v lažjih in tanjših tkaninah. Uporabne so tudi v civilni uporabi predvsem v kmetijstvu, gozdarstvu ravno zaradi tega ker uporabniku omogočajo neovirano gibanje ob hkratnem ščitenju telesa pred zunanjimi viri morebitnih poškodb. V B33 Tactical ponudbi imamo tudi taktične brezrokavnike, ki so v bistvu jakne brez rokavov. Idealni so za lovce, ribiče in pohodnike, ker imajo ogromno integriranih žepov v katerih si lahko na pregleden način organiziramo nošnjo potrebnega orodja ali drugih pripomočkov, ki jih potrebujemo pri izvajanju dejavnosti.