Nosilci neprebojnih plošč

Vojaški zaščitni neprebojni jopiči za zaščito telesa vključujejo širok spekter zaščite pred grožnjami, od majhnih kovinskih drobcev do oklepnega streliva. Ker se vojaške vloge in ubojita sredstva na bojiščih spreminjajo, se morajo tudi zaščitni izdelki razvijati tako, da ustrezajo izzivom zaščite, udobja in trajnosti z uporabo široke palete razpoložljivih materialov.

neprebojni jopič, vojaški neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovinaNeprebojni vojaški jopiči za zaščito vojaka

Zunanji pokrovi so izdelani iz žilavih tkanin Cordura® in lahko vključujejo MOLLE jermenčke za natančno namestitev torbic za opremo.

Vojaški jopiči ponujajo možnosti za zaščito prsnega koša, hrbta, ramen, vratu in dimelj, hkrati pa ohranjajo končno uporabniško mobilnost in udobje vojaka.

Za najvišjo stopnjo zaščite se ponuja vrsto nadgradnih plošč, ki zagotavljajo zaščito pred strelivom z visoko hitrostjo, vključno z prebojnim strelivom. Za celovi zaščitnega sistem vojaka  na bojišču, se s dobavlja tudi balistične čelade v številnih stilih, ki ustrezajo različnim vojaškim vlogam.

neprebojni jopič, policijski neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Zaščitni jopič za zaščito policista

Neprebojni jopiči Police Body Armor so zasnovan tako, da ustrezajo zahtevnemu standardu HOSDB body armor in so izdelani iz vrhunskih materialov. Neprebojni jopiči  so optimizirani tako za zmogljivost kot za udobje.

Ponuja se vrsta prikritih, odkritih in taktičnih stilov, ki ustrezajo vsem sodobnim policijskim vlogam. Posebnosti vključujejo možnost dodajanja torbic za opremo, vgradnjo žepov oklepnih plošč in vključitev odsevnih trakov in značk.

neprebojni jopič, security neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Neprebojni zaščitni jopiči za zaščito varnostnika

Medtem, ko smo vsi odvisni od varnostnikov, da nas zaščitijo pred kriminalom, lahko neprebojni jopiči zaščititijo varnostnike pred kriminalci.

Neprebojni jopiči za varnostnike vsebujejo najnovejše rešitve za zaščito telesne zaščite, odobrene s strani HOSDB, za zaščito STAB & SPIKE (KR1 / SP1) do višjih stopenj BALLISTIC & STAB zaščite (HG2 / KR2 / SP2).

Neprebojni jopiči za varnostnike so zasnovani z ergonomskimi in funkcionalnimo zaščito, ki jo lahko zagotovi idealen telovnik, ki lahko izboljša celostno identiteto varnostnika ali da se zlije v ozadje, da se zagotovi popolna diskretnost varnostnika.

neprebojni jopič, mornariški neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Neprebojni jopiči za zaščito pomorščaka

Pomorski varnostni komplet, ki združuje popolnoma zatesnjen brezrokavni neprebojni jopič, ki nudi visoko odpornost proti metkom z možnostmi zaščite proti konicam igel in nožem. Pomorski varnostni kompleti lahko vključujejo še balistično čelado in očala ter neprebojne plošče za nadgradnjo.

neprebojni jopič, PRESS neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Neprebojni zaščitni jopiči za zaščito novinarja reporterja

Naša žeja po informacijah iz prve roke iz kriznih žarišč,  spremljanju javljanj iz minute v minuto o nastajajočih dogodkih zahteva poročanje iz najbolj sovražnih okolij.

Neprebojni jopiči zasnovani za novinarjem reporterje in njihove spremljevalne ekipe za tisk / novice, jim omogočajo, da opravljajo svoja dela varno, saj vedo, da je zaščita, ki jo nosijo, izdelana po najvišjih standardih.Pokritost oklepa in zasnova telovnika sta zasnovana tako, da zagotavljata največjo zaščito, hkrati pa ohranjata nosljivost operaterja. Od intenzivnosti sovražnega okolja se nudi nadgrajene oklepne plošče in čelade.

Za povpraševanje, pišite na info@opremljen.si