Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš
  • Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš

Unikaten ročno kovan CHOPPER nož s paracord ročajem ter Kydex tokom

Hiter pregled

Unikaten ročno kovan CHOPPER nož s paracord ročajem ter Kydex tokom. Nož je kovan, oblikovan, kaljen in brušen ročno, zato nima popolnoma enakega dvojnika. Dolžina rezila je cca 23 cm, celotna dolžina pa cca 34 cm. Chopper nož je izdelan iz vzmetnega jekla 5160. Teža noža je cca 340 g, s tokom pa cca 460 g. Kydex tok je prav tako ročno izdelan.


Ročno kovani chopper oziroma sekalni nož s fiksnim rezilom, primarno izdelan za pustolovščine, kot sta kampiranje v divjini in gozdovništvo. Z njegovo pomočjo si boste z lahkoto postavili bivak. Chopper nož se uporablja namesto mačete, sekire. V kompletu z nožem je tudi Kydex etui, ki omogoča nošenje na dva različna načina. Tradicionalno vertikalno na pasu ali horizontalno na pasu. V vsakem primeru bo nož vedno na dosegu. Nož je iz enega kosa, speljan po celotnem ročaju, kar daje nožu posebno trdnost. To omogoča nožu dolgo in intenzivno uporabo, hkrati pa se ga z lahkoto ponovno nabrusi. Sam ročaj je ovit s paracord vrvjo. 


Slovenski kovaški mojster Jan Januš kuje že od svojega 14tega leta in je svoje bogato znanje podedoval od svojega dedka. Jan Januš s svojim kladivom kuje nože kot Thor in skozi ognjeni proces isker in kaljenja ustvarja božansko lepa in funkcionalna rezila!

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 145,08 € z DDV: 177,00 €

Opis izdelka

 

Dimenzije (ker so noži unikatno narejeni, se dimeznije posameznih primerkov, malenkostno razlikujejo):

 

 - Dolžina rezila: cca 23 cm

 

 - Celotna dolžina noža: cca 34 cm

 

 - Teža noža brez toka: cca 340 g

 

 - Teža noža s tokom: cca 460 g


Material:

- jeklo 5160 (vzmetno)

- ročaj je obdan s paracord vrvjo

- Kydex tok 


Značilnosti:

 

- Ročno kovani chopper oziroma sekalni nož s fiksnim rezilom, primarno izdelan za pustolovščine, kot sta kampiranje v divjini in gozdovništvo.

- Z njegovo pomočjo si boste z lahkoto postavili bivak. Chopper nož se uporablja namesto mačete, sekire.

- V kompletu z nožem je tudi Kydex etui, ki omogoča nošenje na dva različna načina. Tradicionalno vertikalno na pasu ali horizontalno na pasu. V vsakem primeru bo nož vedno na dosegu

- Nož je iz enega kosa, speljan po celotnem ročaju, kar daje nožu posebno trdnost. To omogoča nožu dolgo in intenzivno uporabo, hkrati pa se ga z lahkoto ponovno nabrusi.

- Sam ročaj je ovit s paracord vrvjo. 

Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš

Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš